Konts ir slēgts / bloķēts / noteikti ierobežojumi

Ja, ieejot kontā, Jūs saņemat kļūdas paziņojumu par to, ka Jūsu konts ir slēgts, bloķēts vai tajā ir noteikti ierobežojumi, sazinieties ar mums, lai mēs varētu palīdzēt Jums atkal piekļūt savam kontam.

Lai to izdarītu, izmantojiet kādu no saitēm uz mūsu saziņas lapu, kas ir pieejamas mūsu palīdzības centros, datora programmā un mobilajās aplikācijās.

Pēc tam izvēlieties sazināšanās iemeslu, un Jums tiks parādīti pieejamie saziņas veidi.

Atsauksmes

Vai šis raksts atbildēja uz Jūsu jautājumu?

Saistītie palīdzības raksti