PokerStarsin, PokerStars Casinon, BetStarsin ja Full Tiltin Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on erittäin tärkeää PokerStarsille, Full Tiltille, BetStarsille ja PokerStars Casinolle, jotka kaikki omistaa ja joita hallinnoi ryhmä yrityksiä, jotka tunnetaan nimellä "Rational Group", joka omistaa ja ylläpitää sivustoja www.pokerstars.eu, www.pokerstarscasino.eu, www.betstars.eu ja www.fulltilt.eu ("Sivustot").

Termi "Ryhmä" tarkoittaa kontekstin salliessa Rational Entertainment Enterprises Limitediä ("REEL") yhdessä tytäryhtiöidensä ja REEL:n holding-yhtiön ja sen kaikkien tytäryhtiöiden ja kaikkien Rational Groupiin (tässä yhteydessä yhdessä “REEL”, “Ryhmä” tai “me”) yhteydessä olevien yhtiöiden kanssa.

Olemme sitoutuneet säilyttämään keräämiämme henkilötietoja luottamuksellisesti ja suojaamaan ne parhaiden saatavilla olevien ohjelmisto- ja laitteistoarkkitehtuurien, tekniikoiden, menetelmien ja menettelytapojen avulla. Tämä antaa sinun nauttia Sivustoillamme tarjolla olevista tuotteista tietäen, että yksityisyytesi on suojattu. Noudatamme Mansaaren Data Protection Act 2002:n ehtoja käsitellessämme henkilökohtaisia tietojasi. Viittaukset määrättyihin ehtoihin tässä Tietosuojakäytännössä, ellei niitä ole tässä mainittu, määritellään Loppukäyttäjän lisenssisopimuksessa.

Suostumus Tietosuojakäytäntöömme

  1. Hyväksyt tietosuojakäytäntömme käyttämällä Palvelua. Pidätämme oikeuden muokata tätä Tietosuojakäytäntöä. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ilmoitettuamme niistä Sivustoilla. Hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön ja sen muutokset käyttämällä Palvelua. Mikäli Loppukäyttäjän lisenssisopimuksemme) eroaa tästä Tietosuojakäytännöstä, sen ehdot pätevät. Ellei tässä ole toisin määritelty, isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla termeillä on Loppukäyttäjän lisenssisopimuksessamme mainittu tarkoitus. Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten keräämme, tallennamme, käytämme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi, sekä kertoa kyseisiin tietoihin liittyvistä oikeuksistasi.

Kerättävät tiedot ja niiden tarkoitus

  1. Osana Sivustojemme Käyttäjän Stars-tilin avausprosessia, ja mahdollistaaksesi Palvelumme tarjoamisen sinulle, pyydämme sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (pyydetyt tiedot eivät välttämättä rajoitu näihin), sekä todistamaan, että olet vähintään 18-vuotias tai, jos Palvelun käytön ikäraja lainkäyttöalueellasi on tätä korkeampi, että olet ylittänyt kyseisen ikärajan. Säädöksissä mainittujen vaatimusten mukaisesti ja saadaksesi pääsyn ja käyttääksesi ohjelmistoamme ja/tai Palveluamme sivustojemme kautta, sinä luovutat meille (tai meidän puolestamme toimiville kolmansille osapuolille) oikeuden: (i) käyttää sijaintiin perustuvia palveluita henkilökohtaisen tietokoneesi tai Laitteesi (alla Kohdassa 9 määritellysti) maantieteellisen sijainnin määrittämiseen (voi sisältää mm. IP-osoitteesi, Wi-Fi-yhteytesi ja evästetiedot); ja (ii) kerätä, varastoida, käsitellä, palauttaa ja siirtää henkilötietojasi (jotka voivat sisältää mm. sijaintitietosi) ja/tai muuta sellaista dataa tai tietoa, joka on peräisin Laitteeltasi/tietokoneeltasi, mahdollistaaksemme Palvelun/ohjelmiston tarjoamisen sinulle tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Et voi käyttää ohjelmistoamme ja/tai Palveluitamme, jos et suostu tähän ehtoon tai et halua antaa suostumustasi yllä mainittuihin toimiin. Saatamme lisäksi käyttää henkilötietojasi osittain tai kokonaan vahvistaaksemme kolmannelta osapuolelta, kuten rahalaitokselta, henkilöllisyysvahvistuslaitokselta tai luottotietolaitokselta, saamamme tiedot tarjotaksemme Palveluita sinulle. Lisäksi käyttäessäsi Palvelua säilytämme tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten tietoja toiminnoistasi Sivustoilla ja käyttämilläsi Laitteilla tai järjestelmillä olevia tietoja, voidaksemme kehittää sinulle tarjoamiamme Palveluita. Me, kumppanimme ja puolestamme palveluita tarjoavat kolmannet osapuolet käytämme henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:  

    • rahoitustapahtumien vahvistamiseen
    • tarjotaksemme Palveluita sinulle
    • tunnistus- ja tutkimustarkoituksiin
    • tilastoanalyyseihin ja -tutkimukseen
    • tutkimukseen ja kehitykseen
    • markkinointiin, markkinatutkimukseen ja asiakasprofilointiin
    • analyysiin
    • lisenssi- ja lakivaatimusten täyttämiseen
    • luotto- ja petosriskisi analysoimiseen
    • vahvistaaksemme maantieteellisen sijaintisi

    Luovutamme henkilökohtaisia tietojasi:

    • jos laki tai viranomainen vaatii
    • jos uskomme, että se on tarpeen
    • lain tai lakiprosessin vuoksi
    • suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme
    • laki- tai lisenssiorganisaatiolle tai -viranomaiselle
    • kolmannelle osapuolelle maksunsuorittamistarkoituksissa
    • maksunhallinta- (tai perimis-) yritykselle, jolta hankimme palvelumme maksujen käsittely- ja perimisprosesseissa Käyttäjille ja Käyttäjiltä
    • kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluita meille tai meidän puolestamme
    • kolmannelle osapuolelle, joka ostaa meidät tai toimintamme tai osan meistä tai toiminnastamme
    • luottotietoyrityksille tapauksissa, jotka on kuvattu alla Kohdassa 2
    • suostumuksellasi
    • palautumis- ja selviytymistarkoituksessa onnettomuustapauksissa
    • kuten määritelty alla olevissa Osioissa 5 ja 6.

    Meidän saatamme ajoittain lähettää sinulle tapahtuma- ja uutistietoja tai tietoja uusista palveluistamme ja tarjota asiakaspalvelua. Jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjeitämme, voit peruuttaa tilauksen seuraamalla uutiskirjeessä olevia ohjeita.

    Jos et onnistu korvaamaan takaisinveloituksiasi tai peruutettuja talletuksiasi, saatamme antaa tilisi tiedot luottotietoyrityksille (CRA). CRA tekee merkinnän maksamattomasta velasta. Tämä tieto saatetaan välittää muille yrityksille ja nämä merkinnät säilyvät CRA:n tiedostossa kuusi vuotta takaisinveloituksesta tai peruutetusta talletuksesta. CRA käyttää tätä tietoa estääkseen rikoksia, petoksia, rahanpesua, vahvistaakseen henkilöllisyytesi, jos sinä tai partnerisi, muut taloutesi jäsenet tai yritys- tai finanssikumppanisi hakevat muita palveluita, tarkkaillakseen omistamiesi tiliesi toimintoja, tehdäkseen päätöksiä luotto-, luottoihin liittyviin tai muihin palveluihin, jäljittääkseen olinpaikkasi, periäkseen velkojasi, tilastolliseen analyysiin ja järjestelmän testaamiseen.

    Meidän lisäksemme henkilökohtaisia tietojasi saattavat käsitellä kumppanimme, asiamiehemme ja meille palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet Mansaaren ja Euroopan talousalueen ulkopuolisilla lainkäyttöalueilla. Näissä tapauksissa noudatamme Mansaaren Data Protection Act 2002:n ehtoja tällaisten henkilötietojen siirtämisessä.

    Käytämme nimeäsi julkisesti vain suostumuksellasi.

    Meille rekisteröimäsi nimi on oltava oma nimesi. Lisäksi on erittäin tärkeää, että täytät Stars-tilisi tiedot oikeilla tiedoilla, koska niitä käytetään rahoitustapahtumien ja muiden edellä mainittujen tarkoituksien vahvistamiseen. Lisäksi sinun on ilmoitettava meille henkilökohtaisten tietojesi muutoksista.

    Käyttäjät voivat muuttaa tilin tietoja valitsemalla ladatusta peliohjelmistosta kohdan Tili.

Talletusten ja nostojen käsittely

  1. Tehdessään talletusta Käyttäjien on esitettävä talletusmenetelmätietoja (esim. luottokortin numero ja muita luottokorttitietoja). Näitä tietoja saatetaan käyttää yhdessä muiden henkilökohtaisten tietojesi kanssa REEL:n kanssa suorittamiesi rahoitustapahtumien selvittämiseen. Lisäksi sinun on ilmoitettava meille henkilökohtaisten tietojesi muutoksista.

Luottamuksellisuus

  1. REEL suojaa mittavin toimin yksittäisten Käyttäjien henkilöllisyyttä, tietoja heidän valinnoistaan ja muita keräämiään tietoja eikä tietoisesti myönnä pääsyä näihin tietoihin kenellekään Ryhmän ulkopuoliselle lukuun ottamatta Käyttäjää itseään tai tässä Tietosuojakäytännössä mainittuja tapauksia. REEL on investoinut merkittäviä summia palvelin-, tietokanta-, varmistuskopiointi-, palomuuri- ja salaustekniikkaan suojatakseen keräämiään tietoja. Nämä tekniikat ovat osa ajanmukaista suojausarkkitehtuuria.

    Sinun on syytä myös itse tehdä oma osasi tietojesi suojaamiseksi. Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja sinun on pidettävä ne salassa kaikkina aikoina.

    Huomaa, että jos käytät Home Games -palveluamme, Käyttäjätilisi Stars-tunnusta käytetään myös Klubin johtajan tai Jäsenen tunnuksenasi ja se näytetään Klubin johtajalle ja Jäsenille Home Games -aulassa, Klubin aulassa ja (jos Klubin johtaja on valinnut hakemistoissa näkymisen) Klubien julkisissa hakemistoissa. Joten pelaajat, jotka tuntevat sinut Home Games -kotipeleistä ja/tai Klubistasi tietävät myös pelaajatilisi Stars-tunnuksen. Jos et hyväksy tätä, älä käytä Home Games -kotipelejä.

Salassapidon rajoitukset

  1. Lain edellyttämät tiedonannot: Vallitsevat lakeja, sääntelyä ja turvallisuutta koskevat olosuhteet voivat joissakin tapauksissa edellyttää meitä luovuttamaan Käyttäjiä koskevia henkilöön yhdistettävissä olevia tietoja, emmekä saa välttämättä tiedottaa sinulle tehneemme näin. Teemme parhaamme rajoittaaksemme tällaiset luovutukset seuraaviin tapauksiin: Kun vilpittömässä mielessä uskomme tämän olevan tarpeen haasteen, viranomaismääräyksen tai muun juridisen prosessin vuoksi tai kun tämä on perustellusti tarpeen henkilöiden tai yhteisöjen tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi niihin tai juridisen prosessin käynnistämiseksi niitä vastaan oikeuksiemme suojaamis- ja/tai täytäntöönpanotarkoituksessa. Lisäksi meillä on mahdollisuus ja annat meille oikeuden luovuttaa Käyttäjätunnuksesi, nimesi, ikäsi, katuosoitteesi, postinumerosi ja -toimipaikkasi, maasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maantieteellisen sijaintisi ja yritystietosi sekä talletuksiin käytettyjen instrumenttien tietoja asiamiehinämme toimiville kolmansille osapuolille tai viranomaisille siinä laajuudessa, jota yksinomaisen harkintamme mukaan pidämme tarpeellisena tai asianmukaisena tutkittaessa petosta, immateriaalioikeuksien loukkausta, piratismia, muuta laitonta toimintaa tai sellaista toimintaa, jonka vuoksi voimme joutua juridiseen vastuuseen.

Tietojen käyttäjät

  1. Tässä Tietosuojakäytännössä käsiteltyjen lain edellyttämien luovutusten lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi työntekijöillemme, asiamiehillemme sekä kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka käyttävät henkilötietojasi tarjotessaan meille palveluita, jotka liittyvät Käyttäjän asemaasi Sivustoillamme. Kaikkien henkilötietojen vastaanottajien edellytetään olevan sovellettavien tietosuojalakien alaisia ja pitävän henkilötietojen salassapidon vähintään samalla tasolla, johon me olemme sitoutuneet.

    Saatamme yhdistää Palvelun käytössä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti kerätyt henkilökohtaiset tietosi muun Ryhmän, kuten brändien "PokerStars", "PokerStars Casino", "BetStars" ja "Full Tilt", internetsivustojen operoimien palveluiden, sekä näihin liittyvien tuotteiden, kuten mobiili- ja sosiaalisen verkoston palveluiden, käytössä kerättyjen tietojesi kanssa. Käsittelemme näitä yhdistettyjä tietoja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja siinä määriteltyihin tarkoituksiin.

    Kaikkien henkilötietojen vastaanottajien edellytetään olevan sovellettavien tietosuojalakien alaisia ja pitävän henkilötietojen salassapidon vähintään samalla tasolla, johon me olemme sitoutuneet.

Suoramarkkinointi

  1. Saatamme käyttää sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi Ryhmän uutisten, kampanjoiden ja markkinointitarjouksien välittämiseen. Saatamme myös jakaa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi markkinointikumppaneillemme muiden markkinointitarjousten välittämiseen. Kunnioittaaksemme yksityisyyssuojaasi tarjoamme helpon tavan estää markkinointitarjousten välittämisen sähköpostitse tai puhelimitse meiltä tai kumppaneiltamme. Voit pyytää näiden tarjousten estämisen lähettämällä meille tyhjän viestin otsikolla "Remove" osastolle Tapahtumat. Jos pyydät näiden tarjousten estämistä, poistamme tietosi markkinointijakelulistaltamme ja tulevilta markkinointikumppaneillemme jakamilta listoilta. Sinun täytyy kuitenkin peruuttaa tilaus erikseen markkinointitarjouksilta, jotka on lähettänyt kumppanimme, joka on vastaanottanut yhteystietosi meiltä ennen poistamistasi listalta.

Tietoihisi liittyvät oikeudet

  1. Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötietosi mahdollisimman virheettöminä. Voit milloin tahansa ottaa meihin kirjallisesti yhteyttä tarkistaaksesi tai muuttaaksesi tietojasi, saadaksesi jäljennöksen niistä tai saadaksesi tietoja muutetuksi tai korjatuksi Mansaaren Data Protection Act 2002:n mukaisten oikeuksiesi nojalla. Pyydämme lähettämään henkilötietojasi koskevat yhteydenotot sähköpostitse asiakaspalveluun. Joissakin tapauksissa voimme periä pienen maksun tällaisten pyyntöjen aiheuttamista hallintokuluista.

Evästeet

  1. Evästeet ovat tekstimuotoisia tiedostoja, jotka ladataan henkilökohtaiselle pöytäkoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ("Laite"), kun vierailet sivustolla. Ne lähetetään takaisin alkuperäiselle sivustolle tai toiselle nämä evästeet tunnistavalle sivustolle seuraavilla vierailullasi.

    Evästeet ovat erittäin hyödyllisiä ja monikäyttöisiä. Niiden avulla voit esimerkiksi siirtyä sivujen välillä tehokkaasti, säilyttää asetuksesi ja parantaa yleistä käyttökokemusta. Evästeitä käytetään joskus varmistamaan internetissä näkemäsi mainokset sinulle sopiviksi.

    Me käytämme evästeitä seurataksemme viittauksia sivustoillemme, muistaaksemme asetuksesi, tehdäksemme sivustostamme paremmin reagoivan ja luomaan anonyymiä tilastotietoa, jota käytämme kehittääksemme käyttökokemusta sivustoillamme. Käytämme evästeitä myös mitataksemme mainoskampanjoittemme tehokkuutta, rajoittaaksemme mainoksen näyttämiskertoja, muistaaksemme, että olet vieraillut sivustolla ja tarjotaksemme mainoksia, jotka kiinnostavat sinua.

    Löydät yksityiskohtaisempaa tietoa evästeistä ja niiden käyttötavoista Sivustoilla sivulta Evästekäytännöt – Rational Group -sivustot, jolla annetaan ohjeet myös evästeiden laittamiseen pois päältä ja Laitteellasi olevien evästeiden hallintaan (katso erityisesti osio "Evästeasetusten hallitseminen").

Yhteystiedot

  1. Rational Entertainment Enterprises Limited
    Douglas Bay Complex
    King Edward Road
    Onchan
    Isle of Man, IM3 1DZ

Päivitetty heinäkuussa 2016