PokerStarsin, PokerStars Casinon, BetStarsin ja Full Tiltin Tietosuojakäytäntö

Yleinen tietosuoja-asetus

Tiedot yleisestä tietosuoja-asetuksesta ja sen vaikutuksesta sinuun löytyvät Usein kysytyistä kysymyksistä.

Rekisterinpitäjän identiteetti. Tässä tietosuojakäytännössä ("Tietosuojakäytäntö") "rekisterinpitäjä" (eli henkilö, joka on vastuussa henkilökohtaisten tietojesi tallentamisesta, varastoinnista ja käytöstä) on TSG Interactive Gaming Europe Limited ("TSG"), johon voidaan ottaa yhteyttä osoitteessa Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta' Xbiex, XBX 1011, Malta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kun sanomme näissä Tietosuojakäytännöissä "PokerStars", "PokerStars Casino", "BetStars", "Full Tilt" tai "me", viittaamme TSG:hen, sen tytäryhtiöihin ja TSG:n holding-yhtiöihin sekä niiden tytäryhtiöihin.

Viittaukset "Sky Betiin" tai "Sky Betting and Gamingiin" tarkoittavat yhtiöitä Sky Betting and Gaming Groupissa, joka sisältää Bonne Terre Limitedin (jonka kauppanimiin sisältyvät "Sky Bet", "Sky Vegas", "Sky Casino", "Sky Bingo" ja "Sky Poker"), Hestview Limitedin (jonka kauppanimiin sisältyvät "Sky Games", "Sky Sports Super 6", "Sky Sports Fantasy Football", "Fantasy Six a Side", "Sky Bet Italia" ja "Sportinglife"), Cyan Blue International Limitedin, Cyan Blue Odds Limitedin (kauppanimenä "Oddschecker") ja Core Gaming Limitedin, jotka kaikki omistaa kokonaisuudessaan The Stars Group Inc.

Viittaukset "Ryhmään" tarkoittavat yhdessä TSG:tä, Sky Betting and Gaming Groupia, TSG:n ja Sky Betting and Gaming Groupin holding-yhtiöitä, holding-yhtiöiden tytäryhtiöitä ja TSG:n tai Sky Betting and Gaming Groupin tytäryhtiöitä yhdessä The Stars Groupina tunnetun yhtiöryhmän yhtiöiden kanssa. 

Huomaa, että tietosi voidaan jakaa Ryhmän sisällä näissä Tietosuojakäytännöissä esitetyissä tarkoituksissa (sekä Ryhmälle tällaisia tarkoituksia varten palveluita tuottaville kolmansille osapuolille) – esimerkiksi markkinointia varten, henkilöllisyyden tunnistamiseksi, epäilyttävästä toiminnasta tehtävien hälytysten luomiseksi, petoksia ehkäisevien toimenpiteiden luomiseksi ja käyttämiseksi, tilin analysointiin segmentoitujen tarjousten tai räätälöityjen tuotteiden kehittämistä varten, uusien tuotteiden tai palveluiden testaamiseksi, rikollisen toiminnan estämiseksi, koneoppimistyökalujen kehittämiseksi ja/tai käyttämiseksi pelaamisesta aiheutuvien haittojen vähentämiseksi. Oikeuksiesi käyttö näiden Tietosuojakäytäntöjen suhteen ei kuitenkaan ulotu tai sisällä Sky Betting and Gaming Groupia, jolla on omat tietosuojakäytäntönsä tuotteisiinsa ja palveluihinsa.

Sitoutumisemme pelaajiemme tietosuojaan. Olemme osoitteissa www.pokerstars.eu, www.pokerstarscasino.eu, www.betstars.eu, www.fulltilt.eu, www.pokerstars.com, www.pokerstarscasino.com, www.betstars.com ja www.fulltilt.com ("Sivustot") sijaitsevien nettisivustojen omistaja ja ylläpitäjä. Olemme sitoutuneet ylläpitämään keräämiemme henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuutta käyttäen "parasta mahdollista" tietoturvateknologiaa ja -käytäntöjä, joissa sovelletaan Euroopan unionin tietosuojastandardeja sekä pelivalvontaviranomaistemme asetuksien vaatimuksia.

Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus. Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten keräämme, tallennamme, käytämme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi, sekä kertoa oikeuksistasi, jotka liittyvät kyseisiin tietoihin, ja niiden käyttöön.

Lailliset vaatimuksemme. Noudatamme soveltuvien tietosuoja-asetusten ehtoja sen lisenssin osalta, jonka kautta käytät Palveluamme (koska näitä asetuksia saatetaan muokata ajoittain), sisältäen erityisesti Yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) numero 2016/679 luonnollisten henkilöiden turvaamiseksi henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn ja sellaisten tietojen vapaaseen liikkuvuuteen liittyvissä asioissa ("GDPR") sekä muita voimassa olevia ja soveltuvia säädöksiä (GDPR ja kaikki muut tällaiset lait ova tässä yhteisesti "Sovellettava laki"), kun käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi. Saatamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi ja siirtää niitä ryhmämme muille jäsenille, kumppaneillemme, asiamiehillemme ja meille palveluja tarjoaville kolmansille osapuolille Mansaaren, Maltan ja Euroopan talousalueen ulkopuolisille lainkäyttöalueille. Tässä tapauksessa noudatamme Sovellettavan lain ehtoja, jotka varmistavat, että henkilökohtaiset tietosi siirretään vain lainsäädäntöalueille, jotka noudattavat "riittäviä" Sovellettavassa laissa ilmoitettuja tietoturvavaatimuksia tai muuten Sovellettavan lain mukaisesti.

Mitä isolla kirjoitetut Ehdot tarkoittavat? Ellemme anna niille tiettyä tarkoitusta Tietosuojakäytännöissämme, olemme antaneet isolla kirjaimilla kirjoitetuille ehdoille tarkoituksen Loppukäyttäjän lisenssisopimuksessamme, joka on etusijalla, jos tässä Tietosuojakäytännössä on ristiriitaisuuksia.

Tietosuojakäytännön hyväksyntäsi

  1. Sopimus: Käyttämällä Palvelua sinä ("Käyttäjä" tai "sinä") hyväksyt Tietosuojakäytäntömme ehdot, joita saatamme muuttaa ajoittain, paitsi jos kysymme erikseen tietojesi luovuttamisen yhteydessä suostutko vastaanottamaan markkinointiviestintää: (a) meiltä sekä (b) kolmannen osapuolen tuotteiden ja palvelun tarjoajilta, joiden kanssa saatamme jakaa tietosi. 

    Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ilmoitettuamme niistä Sivustoilla. Pyydämme sinua tarkastamaan tämän Tietosuojakäytännön ajoittain varmistaaksesi, että olet tietoinen nykyisestä versiosta ja tekemistämme muutoksista.

^ Takaisin alkuun

Kerättävät tiedot ja niiden tarkoitus

  1. Rekisteröinnin tiedot: Osana Sivustojemme Stars-tilin avausprosessia, ja mahdollistaaksesi Palvelumme tarjoamisen sinulle, pyydämme sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (pyydetyt tiedot eivät välttämättä rajoitu näihin), sekä todistuksen, että olet vähintään 18-vuotias tai, jos Palvelun käytön ikäraja lainkäyttöalueellasi on tätä korkeampi, että olet ylittänyt kyseisen ikärajan. Meille rekisteröimäsi nimi on oltava oma nimesi. Lisäksi on tärkeää, että täytät tilisi tiedot oikeilla tiedoilla, koska niitä käytetään rahoitustapahtumien vahvistamiseen ja muissa Tietosuojakäytännössä ilmoitetuissa tarkoituksissa. Sinun täytyy ilmoittaa kaikki olennaiset muutokset antamiisi henkilökohtaisiin tietoihisi. Me emme ota vastuuta mahdollisesta vahingosta, joka syntyy antamiesi henkilökohtaisten tietojen muutoksesta ilmoittamatta jättämisestä. Pelaaminen mobiililla: Jos haluat käyttää Palvelua Laitteella (kuten alla Kohdassa 16 on määritelty), sinua vaaditaan hyväksymään sijaintipohjaiset palvelut kanssamme (tai kolmansien osapuolien kanssa, jotka toimivat puolestamme) tai muut Laitteestasi haettavat ohjelmiston käyttötiedot, jotta voimme paikantaa maantieteellisen sijaintisi. Jos et anna lupaa sijaintisi määritykseen, emme pysty tarjoamaan sinulle Palvelua käyttämällä Laitettasi. Jatkuva tiedon keräys: Lisäksi käyttäessäsi Palvelua, me keräämme ja säilytämme tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten tietoja toiminnoistasi Sivustoilla ja käyttämilläsi Laitteilla olevia tietoja, voidaksemme kehittää sinulle tarjoamaamme Palvelua. Me käytämme myös "evästeitä". Evästekäytännöt on selvitetty alla. Tietojen säilyttäminen: Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin näiden Tietosuojakäytäntöjen tarkoituksien mukaisesti on tarpeellista. Tämä sisältää minkä tahansa historia-ajan säilyttämisen, jota saatetaan vaatia lainsäädäntötarkoituksessa. Keräämme vain tarvittavat henkilökohtaiset tiedot käyttäjiltämme. Poistamme ei-tarvittavat henkilökohtaiset tiedot tiedonhallintakäytäntömme mukaisesti. Jos suljet (tai me suljemme) Stars-tilisi meillä (paitsi kun tililläsi on henkilökohtainen porttikielto), me säilytämme henkilökohtaisia tietojasi kuuden (6) vuoden ajan, jotta voimme täyttää säädökselliset ja lailliset velvollisuutemme sekä puolustautua mahdollisilta vaatimuksilta. Henkilökohtaiset tiedot, joita ei enää tarvita näihin tarkoituksiin, poistetaan tämän ajan kuluttua. Huomaa, että henkilökohtaisen porttikiellon tileihin liittyvää tietoa ei poisteta, ja sitä säilytetään paljon pidempään kuin yllä määritellyt ajanjaksot lainsäädännöllisten velvollisuuksiemme mukaisesti. Tarkoitukset: Me, konsernimme yritykset, kumppanimme ja meille tai sinulle puolestamme palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet käytämme henkilökohtaisia tietojasi yritystoimintamme hoitamiseen ja Palvelun tarjoamiseen sinulle. Tämä sisältää erityisesti seuraavat käyttötarkoitukset (me pidätämme lisäksi oikeuden käyttää henkilökohtaisia tietojasi muihin tarkoituksiin, jotka liittyvät sinulle tarjottuun internetpelipalveluliiketoimintaan):
    • rahoitustapahtumien vahvistamiseen
    • luotto- ja petosriskisi analysoimiseen sekä tietojesi vahvistamiseen kolmatta osapuolta käyttämällä, sisältäen rahalaitokset, henkilöllisyysvahvistuslaitokset tai luottotietolaitokset
    • pelitoimintasi arvioimiseen vastuullisen pelaamisen tarkoituksissa
    • vahvistaaksemme oletko rekisteröitynyt pakollisissa henkilökohtaisia porttikieltoja käsittelevissä elimissä (soveltuvissa) vastuullisen pelaamisen syiden vuoksi
    • tarjotaksemme Palvelua sinulle
    • tunnistus-, vahvistus- ja tutkimustarkoituksiin
    • tilastoanalyyseihin ja -tutkimukseen
    • tutkimukseen ja kehitykseen
    • markkinointiin, markkinatutkimukseen, asiakaskyselyihin ja asiakasprofilointiin
    • data-analyysiin
    • täyttääksemme lisenssi- ja lakivaatimukset
    • asiakirjojen erätestauksen hoitamiseen ennen kolmannelta osapuolelta hankittujen tai tarjottujen työkalujen käyttöönottamista
    • toimiaksemme turvallisuusuhkia ja petollista toimintaa vastaan
    • vahvistaaksemme maantieteellisen sijaintisi

^ Takaisin alkuun

Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn ehdot

  1. Ehdot: Käsittelemme henkilötietojasi monista eri syistä, joista jokainen on määritelty asiaankuuluvassa tietosuojalaissa.

    Hyväksyntä

    Henkilötietojesi käsittely on tarpeellista pääosin, jotta voimme tarjota sinulle Palvelua. Tietyissä tapauksissa saatamme pyytää lupaasi käsitellä henkilökohtaisia tietojasi erillisellä tavalla. Tässä tapauksessa henkilökohtaiset tietosi käsitellään kyseisen luvan mukaisesti ja voit peruuttaa tämän luvan kirjallisesti milloin tahansa. Sinun lupaasi tarvitaan esimerkiksi markkinointi- ja kampanjaviestinnän lähettämiseen.

    Huomaa, että emme jaa tietojasi Ryhmän ulkopuolisille yhtiöille käytettäväksi omiin markkinointitarkoituksiinsa. Tämä rajoitus ei koske Sky Betting and Gamingia, koska me saatamme jakaa tietojasi heille, ja he saattavat ottaa yhteyttä sinuun yhdistettyyn Ryhmäämme kuuluviin tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyen. TSG:n tarjoamien tuotteiden ja palveluiden markkinoinnin peruuttaminen ei vaikuta markkinointiasetuksiisi Sky Betting and Gamingilla.

    Sopimuksen täytäntöönpano, laillisen sopimuksen noudattaminen

    Henkilötietojesi käyttäminen saattaa olla tarpeellista tapauksissa, joissa sopimuksen täytäntöönpano vaatii sitä (kuten Loppukäyttäjän lisenssisopimuksessa, kun avaat Stars-tilin), tai jotta voimme noudattaa laillisia ja/tai säädöksellisiä vaatimuksia, joihin sisältyy pelilisenssimme ehtojen ja rahanpesulainsäädännön noudattaminen, mutta ne eivät rajoitu siihen.

    Oikeudelliset edut

    Me saatamme myös käsitellä henkilötietojasi tapauksissa, joissa kyseinen käsittely kuuluu meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettuihin etuihin, kunhan kyseinen käsittely ei heikennä sinun etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi. Esimerkit oikeudellisten etujen mukaisista käsittelyistä: (i) me jaamme tietosi Ryhmämme yrityksien kanssa uudelleenjärjestämisen vuoksi tai sisäisissä hallintotarkoituksissa, (ii) me tunnistamme tietyt yritykset, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle lisäetuja Palvelussamme tai meille arvokasta tietoa Palvelumme käytöstäsi, (iii) tiedon tunnistaminen ja säilyttäminen liittyen pelaajiin, joilla on ongelmia vastuullisessa pelaamisessa. Huomaa, että jos asetat itsellesi henkilökohtaisen porttikiellon mille tahansa Sivustollemme vastuullisen pelaamisen syistä, kyseiset rajoitukset voivat laajentua tai kopioitua tileille, joita sinulla voi olla Sky Betting and Gamingilla (kuten voi olla mahdollista). Tulemme jakamaan tietoa henkilökohtaisen porttikiellon tilastasi Ryhmän sisällä auttaaksemme tunnistamaan yksilöt, jotka saattavat olla ongelmapelaamisen riskiryhmässä, ja saatamme käyttää tarvittaessa asianmukaisia toimenpiteitä; (iv) käsittely, jolla varmistamme tietoverkon ja tiedon turvallisuuden, sisältäen elektronisen tietoverkon luvattoman käytön eston; (v) urheiluvedonlyönnin suojaaminen taistelemalla epätavallisia vedonlyöntikuvioita vastaan sekä raportoimalla ja jakamalla tietoa kyseisistä kuvioista; (vi) säädöksellisten ja laillisten vaatimuksien noudattamien; (vii) pelaajille räätälöidyn palkinto-ohjelman suunnitteleminen.

^ Takaisin alkuun

Tietojen jako, tiedonannot ja vastaanottajat

  1. Erityiset tiedonannot. Luovutamme henkilökohtaisia tietojasi seuraavasti:
    • kelle tahansa vastaanottajalle, jos laki tai viranomainen vaatii sitä
    • laki- tai lisenssiorganisaatiolle tai -viranomaiselle
    • kolmannelle osapuolelle maksunsuorittamistarkoituksissa
    • kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluita meille tai meidän puolestamme
    • kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksissa, kun olet hyväksynyt sen tai et ole kieltänyt sitä, kuten alla olevassa Kohdassa 11 on määritelty
    • maksunhallinta- (tai perimis-) yritykselle, jolta hankimme palvelumme maksujen käsittely- ja perimisprosesseissa meidän Käyttäjille ja Käyttäjiltä
    • kolmannelle osapuolelle, joka ostaa meidät tai toimintamme tai osan meistä tai toiminnastamme
    • luottotietoyrityksille
    • jos uskomme, että se on tarpeen
      i. lain tai lakiprosessin vuoksi
      ii. suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme
    • suostumuksellasi
    • palautumis- ja selviytymistarkoituksessa onnettomuustapauksissa
    • alla olevan Kohdan 5 mukaisesti.
  1. Yleiset tiedonannot: Yllä lueteltujen tiettyjen luovutusesimerkkien lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi työntekijöillemme, muiden Ryhmäämme kuuluvien yritysten työntekijöille, asiamiehillemme sekä kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka käyttävät henkilötietojasi tarjotessaan meille palveluita, jotka liittyvät Palvelumme käyttäjänä olemiseen.
  1. Yhdistetty henkilökohtainen tieto: Saatamme yhdistää Palvelun käytössä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti kerätyt henkilökohtaiset tietosi muun konsernimme yrityksen (kuten "Sky Betting and Gaming"-, "BetStars"- ja "Full Tilt"-sivustot ja -palvelut) sekä näihin liittyvien tuotteiden, kuten mobiili- ja sosiaalisen verkoston palveluiden, käytössä kerättyjen tietojesi kanssa. Käsittelemme näitä yhdistettyjä tietoja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja siinä määriteltyihin tarkoituksiin.
  1. Luottoluokitukset: Jos et onnistu korvaamaan takaisinveloituksiasi tai peruutettuja talletuksiasi, saatamme antaa tilisi tiedot luottotietoyrityksille (CRA). CRA tekee merkinnän maksamattomasta velasta. Tämä tieto saatetaan välittää muille yrityksille ja nämä merkinnät säilyvät CRA:n tiedostossa kuusi vuotta takaisinveloituksesta tai peruutetusta talletuksesta. CRA käyttää tätä tietoa estääkseen rikoksia, petoksia, rahanpesua, vahvistaakseen henkilöllisyytesi, jos sinä tai partnerisi, muut taloutesi jäsenet tai yritys- tai finanssikumppanisi hakevat muita luottopalveluita, tarkkaillakseen omistamiesi tiliesi toimintoja, tehdäkseen päätöksiä luotto-, luottoihin liittyviin tai muihin palveluihin, jäljittääkseen olinpaikkasi, periäkseen velkojasi, tilastolliseen analyysiin ja järjestelmän testaamiseen.

Talletusten ja kotiutuksien käsittely

  1. Tehdessäsi talletusta sinun on esitettävä talletusmenetelmätietoja (esim. luottokorttisi numero). Näitä tietoja saatetaan käyttää yhdessä muiden henkilökohtaisten tietojesi kanssa Sivustoillamme suorittamiesi rahoitustapahtumien selvittämiseen tai käsittelyyn. Sinun on ilmoitettava meille henkilökohtaisten tietojesi muutoksista välittömästi.

^ Takaisin alkuun

Luottamuksellisuus

  1. Mitä me teemme? Me suojaamme mittavin toimin yksittäisten Käyttäjien henkilöllisyyttä, tietoja heidän valinnoistaan ja muita keräämiämme tietoja emmekä tietoisesti myönnä pääsyä näihin tietoihin kenellekään Ryhmämme ulkopuoliselle lukuun ottamatta Käyttäjää itseään tai tässä Tietosuojakäytännössä mainittuja tapauksia. Olemme investoineet merkittäviä summia palvelin-, tietokanta-, varmistuskopiointi-, palomuuri- ja salaustekniikkaamme suojataksemme keräämiämme ja käsittelemiämme tietoja. Nämä tekniikat ovat osa ajanmukaista suojausarkkitehtuuria. Katso lisätietoja täältä.

Mitä sinä voit tehdä? Sinun on syytä myös itse tehdä oma osasi henkilötietojesi suojaamiseksi. Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja sinun on pidettävä ne salassa kaikkina aikoina.

^ Takaisin alkuun

Salassapidon rajoitukset

  1. Lain edellyttämät tiedonannot. Vallitsevat lakeja, sääntelyä ja turvallisuutta koskevat olosuhteet voivat joissakin tapauksissa edellyttää meitä luovuttamaan Käyttäjiä koskevia henkilöön yhdistettävissä olevia tietoja, emmekä saa välttämättä tiedottaa sinulle tehneemme näin. Pyrimme kaikin käytettävissä olevin kohtuullisin keinoin rajoittamaan tietojen luovuttamisen seuraaviin tapauksiin: (a) kun me vilpittömässä mielessä uskomme tämän olevan tarpeen haasteen, viranomaismääräyksen tai muun juridisen prosessin tai vaatimuksen vuoksi, tai (b) kun tämä on perustellusti tarpeen henkilöiden tai yhteisöjen tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi niihin tai juridisen prosessin käynnistämiseksi niitä vastaan oikeuksiemme suojaamis- ja/tai täytäntöönpanotarkoituksessa. Lisäksi meillä on mahdollisuus ja annat meille oikeuden luovuttaa Käyttäjätunnuksesi, nimesi, syntymäaikasi, katuosoitteesi, kaupunkisi, postinumerosi, maasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilisi toiminnan, tapahtumien, siirtosi ja kommunikaatiosi muiden Käyttäjien kanssa sekä talletuksiin ja kotiutuksiin käytettyjen instrumenttien tietoja asiamiehinämme toimiville kolmansille osapuolille tai viranomaisille siinä laajuudessa, jota yksinomaisen harkintamme mukaan pidämme tarpeellisena tai asianmukaisena tutkittaessa rahanpesua, petosta, immateriaalioikeuksien loukkausta, piratismia, muuta laitonta toimintaa tai sellaista toimintaa, jonka vuoksi voimme joutua juridiseen vastuuseen.
  2. Ryhmämarkkinointi Saatamme käyttää nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi Ryhmämme yhtiöiden uutisten, kampanjoiden ja markkinointitarjouksien välittämiseen. Jos et enää halua vastaanottaa kampanjakommunikaatiota, uutiskirjeitä ja markkinointitarjouksia, voit kieltäytyä niistä alkuperäisen rekisteröitymisen yhteydessä tai seurata jokaisen yhteydenoton mukana tulevia peruutusohjeita. Olet myös oikeutettu ilmoittamaan meille milloin tahansa, että et halua vastaanottaa kampanjaviestintää meiltä. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
  3. Kolmannen osapuolen tuotteiden ja palvelujen tarjoukset. Kun olet myöntänyt meille luvan, me voimme jakaa sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi kolmannen osapuolen kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle tuotteidensa ja palvelujensa tarjouksia. Voit pyytää näiden tarjousten estämisen lähettämällä tyhjän viestin otsikolla "Remove" asiakaspalveluun. Jos pyydät näiden tarjousten estämistä, poistamme tietosi markkinointijakelulistaltamme ja tulevilta markkinointikumppaneillemme jakamilta listoilta. Sinun täytyy kuitenkin peruuttaa tilaus erikseen markkinointikommunikaatiosta, jotka on lähettänyt kumppanimme, joka on vastaanottanut yhteystietosi meiltä ennen poistamistasi listalta.
  4. Julkisuus. Käytämme nimeäsi ja tietojasi julkisesti vain kirjallisella suostumuksellasi.

^ Takaisin alkuun

Tietoihisi liittyvät oikeudet

  1. Oikeus pyytää sinua koskevia tietoja. Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötietosi mahdollisimman virheettöminä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi tai muuttaaksesi tietojasi, saadaksesi jäljennöksen niistä tai saadaksesi tietoja muutetuksi tai korjatuksi Sovellettavan lain oikeuksiesi mukaisesti. Tässä tapauksessa saatamme pyytää henkilötietosi ja todeta ne oikeaksi ennen kuin suoritamme pyydettyä toimintaa. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä ja käyttää tässä Kohdassa 14 määriteltyjä oikeuksiasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Joissakin tapauksissa voimme periä pienen maksun tällaisten pyyntöjen aiheuttamista hallintokuluista tai suorittaa pyyntösi Sovellettavan lain mukaisesti.
  2. Ylimääräiset oikeudet. Sinulla on seuraavat oikeudet henkilökohtaisiin tietoihisi. Huomaa kuitenkin, että jotkut näistä oikeuksista eivät ole absoluuttisia ja ne saatetaan määritellä tarkemmin Sovellettavassa laissa:
    1. oikeus tietää, mitä tietoja meillä on sinusta, tekemällä tietopyyntö;
    2. oikeus pyytää muutoksia tilisi tietoihin sisältäen virheiden korjaamisen ja vaillinaisten tietojen päivittämisen;
    3. oikeus poistamiseen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden pyytää meitä lopettamaan kaikkien tietojesi käsittelemisen ja poistamaan Stars-tiliisi liittyvät tiedot;
    4. oikeus vastalauseeseen, kun tekemäsi pyyntö käsittelyn keskeyttämisestä hylätään;
    5. oikeus vastalauseeseen automaattisesti tehdyistä päätöksistä; ja
    6. oikeus tietojen siirrettävyyteen, mikä mahdollistaa henkilökohtaisten tietojesi lähettämisen sähköisesti kolmannelle osapuolelle pyynnöstäsi.

Jos olet epävarma oikeuksistasi tai olet huolestunut henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon (katso Kohta 17). Jos otat yhteyttä ja haluat tietää oikeuksistasi, yritämme käsitellä pyyntösi tai vastalauseesi parhaamme mukaan. Huomaa, että kaikki oikeudet eivät ole ehdottomia.

^ Takaisin alkuun

Evästeet

  1. Evästeet ovat tekstimuotoisia tiedostoja, jotka ladataan henkilökohtaiselle pöytäkoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ("Laite"), kun vierailet sivustolla. Ne lähetetään takaisin alkuperäiselle sivustolle tai toiselle nämä evästeet tunnistavalle sivustolle seuraavilla vierailullasi. Katso sivustolta www.allaboutcookies.org tietoa evästeistä ja niiden toiminnasta.

    Evästeet ovat erittäin hyödyllisiä ja monikäyttöisiä. Niiden avulla voit esimerkiksi siirtyä sivujen välillä tehokkaasti, säilyttää asetuksesi ja parantaa yleistä käyttökokemusta. Evästeitä käytetään joskus varmistamaan internetissä näkemäsi mainokset sinulle sopiviksi. Me käytämme evästeitä seurataksemme viittauksia Sivustoillemme, muistaaksemme asetuksesi ja luomaan anonyymiä tilastotietoa, jota käytämme kehittääksemme käyttäjäkokemusta Sivustoillamme. Käytämme evästeitä myös mitataksemme mainoskampanjoittemme tehokkuutta, rajoittaaksemme mainoksen näyttämiskertoja, muistaaksemme, että olet vieraillut sivustolla ja tarjotaksemme mainoksia, jotka kiinnostavat sinua.

    Löydät yksityiskohtaisempaa tietoa evästeistä ja niiden käyttötavoista Sivustoilla sivulta Evästekäytännöt, jolla annetaan ohjeet myös evästeiden laittamiseen pois päältä ja Laitteellasi olevien evästeiden hallintaan (katso erityisesti osio "Evästeasetusten hallitseminen").

^ Takaisin alkuun

Lisätietoja

  1. Annamme sinulle tarvittaessa lisätietoa henkilötietojesi suojaamisesta ja käytöstä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös saada paljon hyödyllistä tietoa tietosuojasta sekä yksityisyydestä Tietosuojavaltuutetun toimistosta (Malta).

^ Takaisin alkuun

Tietosuojakäytäntöjen viimeisin päivitys: 31.10.2019

Vastuullinen pelaaminen

Responsible Gaming

Me olemme sitoutuneet vastuullisen pelaamisen periaatteisiin ja tavoitteenamme on tarjota nautittava ja positiivinen pelikokemus.

Erikoistarjoukset

Special Offers

PokerStars tarjoaa erikoistarjouksia vuoden ympäri. Rahapalkintoja, paikkoja parhaisiin livetapahtumiin ja paljon muuta.

Pelaaminen oikealla rahalla

Chip Stack

Tee ensimmäinen oikean rahan talletuksesi ja aloita pelaaminen PokerStarsilla. Talletusten tekeminen on nopeaa ja turvallista.