Vaatimukset ohjelmistomme Windows-käyttöön

Käyttöjärjestelmillä Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10 Intel-yhteensopivilla laitteilla vähimmäislaitteistokokoonpano ohjelmistomme toimimiseen oikein on seuraava:

• Pentium 4 (Prescott)- tai Athlon 64 -suoritin
  • 256 Mt RAM-muistia (Windows XP) tai 512 Mt RAM-muistia (Windows Vista, 7, 8)
  • 800x600-näyttöresoluutio 16-bittisellä värisyvyydellä (High Color)
  • 300 Mt vapaata levytilaa lataamista varten
  • 56k-modeemiyhteys internetiin

Yllä mainitut vaatimukset eivät tarjoa nopeaa suorityskykyä, mutta pelaaminen onnistuu. Suositeltu laitteistokokoonpano on seuraava:

• Nykyaikainen suoritin
  • 1 Gt RAM-muistia (enemmän parasta suorituskykyä varten)
  • 1 024x768-näyttöresoluutio 16-bittisellä värisyvyydellä (High Color) tai korkeampi
  • 300 Mt vapaata levytilaa pokeriasennuksen lataamista varten
  • 128 kbps tai nopeampi DSL- tai kaapeli-internetyhteys

Huomaa myös, että näytönohjaimesi täytyy tukea vähintään Open GL 2.1 -rajapintaa, että kaikki ohjelmistomme elementit toimivat aiotulla tavalla. Tässä on opas suosituimmista tuotemerkeistä, varmista myös, että sinulla on uusimmat ajurit (ohjelmisto) asennettuna:

• Intel: mikä tahansa HD-sarja (2010 tai uudempi)
  • AMD: mikä tahansa HD-sarja (2007 tai uudempi)
  • Nvidia: mikä tahansa GeForce 5 tai uudempi (2003 alkaen)

Jos et ole varma, tarkasta asia näytönohjainvalmistajalta.