Alhaiset järjestelmäresurssit Windowsissa

Alhaiset järjestelmäresurssit -viesti-ikkuna ilmestyy, kun tietokoneesi resurssit loppuvat ohjelmistomme käyttämiseksi. Välttääksesi tämän ongelman tulevaisuudessa pidä käynnissä mahdollisimman vähäinen määrä sovelluksia pelatessasi sivustollamme, jos käytössäsi on vanhempi kone. Myös tietokoneesi uudelleenkäynnistäminen ennen pelaamisen aloittamista auttaa vapauttamaan resursseja, eikä sinun pitäisi enää törmätä tähän ongelmaan.

Mutta jos ongelmat kuitenkin jatkuvat edellisten ohjeiden noudattamisen jälkeen, lähetä meille peliohjelmiston lokitiedostot:

1. Lataa ohjelmistomme (sisäänkirjautumista ei vaadita tätä toimintoa varten).
  2. Valitse aulasta painike Apua (klikkaa ensin Lisää, ellei se ole näkyvillä).
  3. Valitse Lokitiedostot (sisällytä Stars-tunnuksesi ja tiedot lokitiedostojen lähettämisen syystä).
  4. Klikkaa LÄHETÄ LOKITIEDOSTOJA, mikä lähettää lokitiedostot ja selityksesi automaattisesti meille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tallentaa lokitiedostot .zip-tiedostoon klikkaamalla ZIPPAA JA TALLENNA -painiketta, joka tallentaa lokitiedostosi automaattisesti .zip-tiedostoon tietokoneesi kovalevylle:

1. Avaa aula.
  2. Avaa Apua.
  3. Valitse Lokitiedostot.
  4. Valitse ZIPPAA JA TALLENNA.
  5. Tallenna tiedosto työpöydällesi (voit joutua navigoimaan työpöydälle, koska oletussijainti on asetuskansio).

Lokitiedostot voi välittää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Löydät linkin siihen seuraavasti:

Sivusto
  1. Apu ja asiakaspalvelu
  2. Ota yhteyttä
Työpöytäohjelmisto
  1. Apua
  2. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

On tärkeää, että lähetät nämä tiedostot meille mahdollisimman pian, koska niitä säilytetään kovalevylläsi vain yhden päivän ajan.

Vahvista lisäksi, jos käytät pelatessasi mitään kolmannen osapuolen työkaluja, kuten esimerkiksi Hold'em Manageria tai PokerTrackeria.