Virhe kirjoitettaessa levylle

Asenna ohjelmistomme ja vältä virhe kirjoitettaessa levylle -viesti noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Jos ohjelmistomme ei käynnisty ja asennu suoraan verkkoselaimesta, avaa kansio, johon latasit asennustiedoston, klikkaa hiiren oikealla painikkeella tiedostoa ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
  2. Koeta ladata asennustiedosto toisella nettiselaimella (Chrome, Firefox, Internet Explorer jne.) ja suorita asennus noudattamalla yllä olevia ohjeita.
  3. Kokeile poistaa väliaikaisesti virustutkasi/palomuuriohjelmistosi ja lataa ja suorita asennustiedosto uudelleen (muista asentaa tietoturvaohjelmistosi uudelleen tämän jälkeen).