WebMoney: Kotiutusohjeet (tietokone)

WebMoney-kotiutukset ovat saatavilla kassalla vain, jos olet tehnyt WebMoney-talletuksen viimeisen 12 kuukauden aikana. Talletuksia WebMoneyn prepaid-korteilla ei lasketa.

Noudata seuraavia ohjeita pyytääksesi kotiutuksen WebMoneylle:

• Kirjaudu Stars-tilillesi.
  • Avaa Kassa ja valitse Kotiutus.
  • Syötä kotiutettava summa ja valitse Seuraava.
  • Valitse WebMoney ja klikkaa Pyyntö.

Kotiutuspyyntösi tarkastetaan 72 tunnin sisällä ja lisätään välittömästi takaisin samalle WebMoney-tilille, jota käytit edellisen talletuksen tekemiseen.

Voit pyytää yhden WebMoney-kotiutuksen aina 24 tunnin kuluttua edellisen pyynnön hyväksymisestä.