Skrill: Kotiutusohjeet (tietokone)

Skrill-talletuksen tekemistä saatetaan vaatia (riippuen rekisteröimästäsi maasta) ennen kuin se tulee näkyviin saatavilla olevana talletusvaihtoehtona.

Tee kotiutus tällä menetelmällä seuraamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Kassa.
  2. Valitse haluamasi valuutan pelikassa ja klikkaa Kotiutus.
  3. Syötä kotiutettava summa ja klikkaa Seuraava.
  4. Valitse Skrill ja klikkaa Pyyntö.
  5. Jos olet tallettanut aikaisemmin Skrillillä, vahvista aikaisemmin ilmoittamasi Skrill-tiedot ja klikkaa OK.
  6. Jos et ole tallettanut aikaisemmin Skrillillä, syötä Skrillin sähköpostiosoitteesi, vahvista se ja klikkaa Lähetä.
  7. Kun olet takaisin kotiutusnäytössä, valitse haluamasi valuutta (jos saatavilla) ja klikkaa Pyyntö.
  8. Tarkista kotiutuspyyntösi tiedot ja klikkaa OK.

Pyyntösi käsitellään 72 tunnin sisällä (Portugalissa 48 tuntia) ja lisätään sen jälkeen välittömästi Skrill-tilisi saldoon.

Jos olet käyttänyt Skrill-talletusta viimeisten 12 kuukauden aikana, kotiutuspyyntösi lisätään takaisin automaattisesti Skrill-tilillesi (tallettamaasi summaan saakka) ja samassa valuutassa kuin viimeisin Skrill-talletuksesi. Tämän jälkeen voit kotiuttaa jäljelle jääneen summan saatavilla olevilla menetelmillä, Skrill mukaan lukien.

Jos valitset Skrillin ja sinulla ei ole Skrill-tiliä, sinulla on 14 päivää aikaa luoda sellainen käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta, jonka ilmoitit kotiutuspyynnön yhteydessä. Muussa tapauksessa varat lisätään takaisin Stars-tilillesi.