Kotiutuspyynnön tekeminen toisesta maasta

Ota ennen kotiutuspyyntösi lähettämistä yhteyttä turvallisuustiimiimme tiliisi rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta ja selitä syy maan vaihtumiselle.

Voit ottaa heihin yhteyttä Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Löydät linkin siihen näin:

Sivusto
  1. Apu ja asiakaspalvelu
  2. Ota yhteyttä
Työpöytäohjelmisto
  1. Apua
  2. Ota yhteyttä asiakaspalveluun
Mobiili

Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS), ja sen jälkeen:

1. Asetukset ja työkalut
  2. Asiakaspalvelu
  3. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Kun kaavake on auki, seuraa näitä ohjeita:

1. Syötä sähköpostiosoitteesi.
  2. Valitse Kategoria-kohdassa Kotiutukset.
  3. Valitse alakategoriaksi Kortin tai maksutilin vaihtaminen.
  4. Lisää otsikoksi Remove eCheck account information.