Suora pankkisiirto: Kotiutusohjeet (tietokone)

Varmista ennen kotiutuksen aloittamista, että tämänhetkiset pankkitietosi, kuten pankin nimi, IBAN ja BIC, ovat saatavilla.

Tee kotiutus tällä menetelmällä seuraamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Kassa.
  2. Valitse haluamasi valuuttatilin välilehti ja klikkaa Kotiutus.
  3. Syötä kotiutettava summa ja klikkaa Seuraava.
  4. Valitse Suora pankkisiirto -vaihtoehto ja klikkaa Pyyntö.
  5. Syötä pyydetyt pankkitiedot* ja klikkaa Pyyntö.
  6. Syötä uudelleen ja vahvista pankkitietosi.
  7. Valitse tilin omistajan vahvistusruutu ja klikkaa Lähetä.
  8. Kun sinut palautetaan kotiutusnäkymään, klikkaa Pyyntö.
  9. Klikkaa OK vahvistusnäkymässä.

Kotiutuspyyntösi käsitellään 72 tunnin sisällä ja lisätään pankkitilillesi 3–5 työpäivän aikana.

* Huomaa, että rekisteröidyn pankkitilin omistajan täytyy olla sama kuin Stars-tilin omistaja, ja pankkitilisi täytyy olla samassa maassa, joka on rekisteröity Stars-tiliisi.