Sähköpostin vahvistus – ohjeet

Vahvistaaksesi Stars-tiliisi rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi sinun täytyy vastaanottaa sähköposti, joka sisältää koodin. Jos et saanut sitä, tarkasta ettei sähköpostipalveluntarjoajasi luokittele sähköpostejamme roskapostiksi.

Kun sinulla on vahvistuskoodi, seuraa näitä ohjeita riippuen käyttämästäsi ohjelmistoversiosta:

Työpöytäohjelmisto
  1. Valitse Asetukset.
  2. Avaa Tilin tiedot.
  3. Valitse Sähköposti.
  4. Klikkaa Vahvista sähköpostiosoite.
  5. Syötä sähköpostissa saamasi vahvistuskoodi.
  6. Klikkaa painiketta Vahvista.

Ohjeet sähköpostin vahvistamiseen työpöytäohjelmistolla
Mobiilisovellus
  1. Täppää Valikko (Android) tai Lisää (iOS).
  2. Valitse Asetukset ja työkalut.
  3. Valitse Tili ja Vahvista sähköpostiosoite.
  4. Kun näet Vahvista sähköpostiosoite -ikkunan, syötä vahvistuskoodisi.
  5. Klikkaa Vahvista.

Ohjeet sähköpostin vahvistamiseen mobiililaitteella

Kun olet tehnyt tämän, näet viestin, jossa varmistetaan, että sähköpostiosoitteesi on vahvistettu ja voit pelata meillä.