Luotto- tai maksukorttini vahvistaminen

Jotta voimme vahvistaa luotto-/debit-korttisi, sinun täytyy toimittaa selkeä kopio seuraavista asiakirjoista:

• Valtion myöntämä henkilökortti tai passi (kopio edestä ja takaa)
  • Viimeisin käyttölaskusi (puhelin, kaasu, vesi jne.), jossa näkyy nimesi, osoitteesi ja päivämäärä (käyttölasku voi olla enintään kolme kuukautta vanha)*
  • Viimeisin pankin korttitiliote (enintään kolme kuukautta vanha), jossa näkyy nimesi, luotto-/debit-kortin numero (kuusi ensimmäistä ja neljä viimeistä numeroa näkyvillä), osoitteesi ja tiliotteen päivämäärä
  • Luotto-/debit-korttisi etuosa

*jos et saa käyttölaskua, pankin tiliote, jossa näkyy nimesi ja katuosoitteesi, riittää.

PCI:n noudattaminen: Osana jatkuvaa pyrkimystämme suojata asiakkaidemme tietoja sekä jatkuvaa sitoutumista noudattaa Payment Card Industry Data Security Standardin (PCI DSS) käytäntöjä, pyydämme sinua varmistamaan, että ainoastaan korttisi ensimmäiset 6 ja viimeiset 4 numeroa ovat näkyvillä. Kaikki muut numerot täytyy suojata (peittää), jotta niitä ei voi lukea. Älä lähetä kopiota luotto-/debit-korttisi takapuolesta.

Vaaditut asiakirjat voi lähettää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella.

Löydät linkin siihen näin:

• Sivusto: Klikkaa Apu ja asiakaspalvelu ja valitse tämän jälkeen Ota yhteyttä asiakaspalveluun -osiosta Ota yhteyttä.
  • Pöytäkone: Klikkaa valikkoa Apua ja tämän jälkeen Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Mobiilisovellus: Täppää painiketta Valikko (Android) tai painiketta Lisää (iOS), avaa Asetukset ja työkalut, täppää Asiakaspalvelu ja valitse Ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun kaavake on auki, valitse:

• Kategoria: Tilin turvallisuus ja vahvistus
  • Alakategoria: Lataa asiakirjoja