Asennusvirhe ilmoittaa, että "Chrome_elf.dll" puuttuu

Jos saat virheilmoituksen, että tiedosto chrome_elf.dll puuttuu, kun asennat ohjelmistoamme, suosittelemme kokeilemaan seuraavia ehdotuksia ongelman ratkaisemiseksi:

• Jos ohjelmistomme ei käynnisty tai asennu selaimesta, avaa kansio, johon latasit asennustiedoston, klikkaa hiiren oikealla painikkeella tiedostoa ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
  • Jos et vieläkään pysty asentamaan ohjelmistoamme, kokeile käyttää eri nettiselainta (Firefox, Internet Explorer jne.) asennustiedoston lataamiseen.
  • Jos ongelma jatkuu, kokeile poistaa virustorjunta/palomuuri väliaikaisesti käytöstä ja ladata ja suorittaa asennustiedosto uudelleen.

Viimeiseksi, korjaa ongelma Chrome-selaimessasi noudattamalla fixyourbrowser.com-sivuston ohjeita.

Huomaa: Tarjoamme linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille ja tuotteisiin pelaajilleen. The Stars Group ei kuitenkaan tue tai ota vastuuta näiden The Stars Groupista riippumattomien tuotteiden tai sivustojen käyttämisestä. Kaikkien ilmoitettujen tietojen tai tuotteiden käyttö on omalla vastuullasi.