Peliohjelmistomme käyttämät Winsock-portit

• Peliohjelmistomme käyttää oletuksena yhtä kolmesta portista, jotka ovat TCP-portit 26002, 22 ja 443.
  • Lisäksi päivitys käyttää HTTP-porttia 80.
  • Peliohjelmisto valitsee käytettävän portin automaattisesti.
  • Varmista, että kaikki käyttämäsi ohjelmistot ja laitteet sallivat kaksisuuntaisen liikenteen näistä porteista.

Jos kohtaat yhteysongelmia, tarkasta, että palomuurisi tai verkkolaitteesi (esim. modeemi, reititin tms.) ei estä näitä portteja .