Ohjelmisto-ongelmien, vikojen tai virheviestien raportointi

Jos kohtaat ongelmia ohjelmistossamme etkä löydä ratkaisua nettisivustomme osiosta Apu ja asiakaspalvelu, suosittelemme lähettämään seuraavat tiedot asiakaspalvelutiimillemme, jotta he voivat auttaa sinut takaisin pelien pariin pikaisesti:

• Lähetä meille kuvakaappaus kokemastasi virheestä tai ongelmasta
  • Liitä raporttiisi mukaan kopio ohjelmiston lokitiedostoista
  • Kirjoita kuvaus ongelmasta

Ohjeet kuvakaappauksen ottamiseen ja lokitiedostojen hakemiseen löytyvät alta:

Kuvakaappauksen ottaminen

Avaa näyttö, jossa kokemasi ongelma (esim. Virheviesti, viallinen toiminta jne.) on näkyvissä. Seuraa alla olevia ohjeita laitteesi/käyttöjärjestelmäsi mukaan:

Windows
  1. Pidä pohjassa Alt-näppäintä painaen samalla print screen -näppäintä (tästä ei seuraa mitään näkyvää vaikutusta)
  2. Pidä pohjassa Windows-näppäintä (Ctrl-näppäimen vieressä oleva Windows-logo). Paina samalla R-näppäintä ja avaat ikkunan, jossa on tekstikenttä
  3. Kirjoita kenttään mspaint, paina Enter ja avaat Paint-sovelluksen
  4. Klikkaa oikealla napilla Paintissa aukeavassa tyhjässä kuvassa ja valitse vaihtoehto Liitä. Kaappaamasi kuva tulee näkyviin
  5. Valitse Tiedosto, Tallenna nimellä ja tallenna tiedosto haluamaasi paikkaan tietokoneellesi

Jos et onnistu seuraamalla yllä olevia ohjeita, tarkasta kuvitettu opas nettisivulta Take-A-Screenshot (vain englanniksi).

Mac

Paina näppäimistöllä Command + Shift + 3 (kaikkia yhtä aikaa), tämä tallentaa kuvan työpöydällesi

Jos et onnistu seuraamalla yllä olevia ohjeita, tarkasta kuvitettu opas Applen nettisivustolta.

iOS
  1. Pidä pohjassa power/lock-painiketta (laitteen reunassa)
  2. Paina välittömästi Home-painiketta ja vapauta power/lock-painike (ruudun pitäisi välähtää ja toistaa kameran ääni ilmoittaakseen, että kuvakaappaus on otettu)

Tällä tavoin ottamasi kuvakaappaus tallentuu automaattisesti oletuksena olevan Photos-sovelluksen kuva-albumiin Screenshots.

Jos sinulla on vaikeuksia kuvakaappauksen luomisessa, löydät lisäapua Applen nettisivustolta.

Android

Ohjeet saattavat vaihdella eri laitteissa ja käyttöjärjestelmän versioissa. Yleisimmät keinot:

• Paina Volume Down- ja Power -painikkeet pohjaan 1–2 sekunniksi

Tai

• Paina Home- ja Power-painikkeet pohjaan 1–2 sekunniksi

Animaation pitäisi ilmoittaa, että kuvakaappaus on otettu. Tällä tavoin ottamasi kuvakaappaukset tallentuvat automaattisesti oletuksena olevan Gallery-/Photo-sovelluksen kuva-albumiin Screenshots. Jos nämä ohjeet eivät toimi laitteellasi, katso kuvakaappauksen ottamisen ohjeet laitteesi ohjekirjasta. Vaihtoehtoisesti voit löytää apua myös Greenbot-sivustolta (vain englanniksi), jonne on kerätty eri valmistajien ohjeita.

Lokitiedostojen hakeminen

Lokitiedostot sisältävät ohjelmistomme luomaa tietoa. Niiden avulla voidaan kohdistaa ongelman syy, jonka avulla voimme korjata ongelman tai tarjota neuvoja. On tärkeää, että lähetät nämä tiedostot meille mahdollisimman pian, koska niitä säilytetään laitteesi sisäisellä tallennuskortilla vain yhden päivän ajan. Käyttöjärjestelmästä ja ohjelmistomme käynnistys-/kirjautumisongelmista riippuen tarjolla on erillisiä ohjeita:

Lokitiedostot (ohjelmistomme käynnistyy)

Windows ja Mac
  1. Lataa ohjelmistomme. (Huomaa: tämä toiminto ei vaadi sisäänkirjautumista, mutta tee se ensin, jos mahdollista).
  2. Valitse aulasta painike Apua (klikkaa ensin Lisää, ellei se ole näkyvillä).
  3. Valitse Lokitiedostot (sisällytä Stars-tunnuksesi ja tiedot lokitiedostojen lähettämisen syystä).
  4. Klikkaa Lähetä lokitiedostoja, mikä lähettää lokitiedostot ja selityksesi automaattisesti meille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tallentaa lokitiedostot ZIP-tiedostoon klikkaamalla ZIPPAA JA TALLENNA -painiketta, joka tallentaa lokitiedostosi automaattisesti .zip-tiedostoon tietokoneesi kovalevylle. Tallenna lokitiedostot seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Avaa aula
  2. Avaa Apua
  3. Valitse Lokitiedostot
  4. Valitse ZIPPAA JA TALLENNA
  5. Tallenna tiedosto haluamaasi paikkaan

Zipatut lokitiedostot voi välittää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella.

iOS ja Android

Lataan ensin sovelluksemme mobiililaitteeseesi ja kirjaudu sisään. Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS) ja seuraa näitä ohjeita:

1. Asetukset ja työkalut
  2. Asiakaspalvelu
  3. Lähetä lokitiedostoja asiakaspalveluun

Tämä toiminto lähettää tiedostot automaattisesti meille.

Lokitiedostot (ohjelmistomme ei käynnisty)

Jos ohjelmistomme avaamien ei onnistu, voit silti hakea tiedostot itse ja lähettää ne meille seuraamalla seuraavia ohjeita käyttöjärjestelmäsi mukaan:

Windows

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10:

1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan)
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:
    %USERPROFILE%\AppData\Local
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät ".log.0" tai ".log.1"
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti

Windows XP:

1. Tuplaklikkaa Oma tietokone työpöydältäsi tai käynnistysvalikosta
  2. Valitse C:-asema tarkastellaksesi kiintolevyäsi
  3. Valitse Ohjelmatiedostot
  4. Vieritä alas ja tuplaklikkaa ohjelmistomme kansiota
  5. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät ".log.0" tai ".log.1"
  6. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti
Mac
  1. Avaa Finder ja klikkaa ylhäällä olevasta valikosta Avaa ja Avaa kansio
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:
    ~/Library/Logs
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät ".log.0" tai ".log.1"
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti
iOS

Lokitiedostojen lähettäminen ilman sovelluksen avaamista ei ole mahdollista iOS-laitteissa. Voit kuitenkin lähettää meille kuvakaappauksen (jos mahdollista) sekä mahdollisimman paljon tietoa kokemistasi ongelmista.

Android

Lokitiedostojen lähettäminen ei ole mahdollista mobiilisovelluksen kautta, mutta voit silti löytää lokitiedostot itse.

Voit hakea ne kolmannen osapuolen tiedostonhallintasovelluksella. Jos et ole asentanut tällaista laitteeseesi, voit hakea ASTRO File Managerin Google Play -kaupasta ja asentaa sen. Avaa ASTRO File Manager asennuksen jälkeen ja seuraa näitä ohjeita:

1. Täppää File Types -osiossa mitä tahansa yhtä tiedostotyyppiä: Pictures, Music, Videos, Documents tai Downloads (Apps ei pitäisi olla valittuna)
  2. Täppää sivun yläosassa olevaa hakuikonia (suurennuslasi)
  3. Kirjoita hakukenttään PokerStars tai FullTilt (ilman lainausmerkkejä) riippuen asentamastasi ohjelmistosta ja täppää uudelleen suurennuslasia
  4. Katso tulokset luettelona täppäämällä yläoikealla olevan kolmen pisteen alapuolella olevaa symbolia
  5. Täppää seuraavaa kansiota (jos käytät Full Tiltiä, korvaa "pokerstars" sanalla "fulltilt"):
    com.pyrsoftware.pokerstars.com
    tai
    com.pokerstars.com
  6. Täppää kansiotiedostoja
  7. Paina tiedostoa log.txt.0 pitkään, kunnes se korostuu valituksi
  8. Jos löydät myös tiedoston log.txt.1, valitse se myös
  9. Täppää ylhäällä oikealla olevaa valikkoa More (kolme pistettä ja täppää Compress
  10. Kirjoita kohdassa New Compressed File zip-tiedostosi nimi ja täppää Create

Tiedosto tallennetaan zip-tiedostona kyseiseen kansioon ja se voidaan lähettää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella

Kyseisen tiedon lähettäminen

Vaikka voit lähettää lokitiedostot avatussa ohjelmistossa automaattisesti, voit lähettää loput tiedot Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella:

Sivusto
  1. Apu ja asiakaspalvelu
  2. Ota yhteyttä
Työpöytäohjelmisto
  1. Apua
  2. Ota yhteyttä asiakaspalveluun
Mobiili

Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS), ja seuraa näitä ohjeita:

1. Asetukset ja työkalut
  2. Asiakaspalvelu
  3. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Huomaa: Tarjoamme linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille ja tuotteisiin pelaajilleen. The Stars Group ei kuitenkaan tue tai ota vastuuta näiden The Stars Groupista riippumattomien tuotteiden tai sivustojen käyttämisestä. Kaikkien ilmoitettujen tietojen tai tuotteiden käyttö on omalla vastuullasi.