Stars PIN – unohtunut PIN-koodi

Jos olet unohtanut Stars PIN -koodisi, voit palauttaa sen käyttämällä Stars PIN -palautuspalvelua, jolloin Stars PIN -koodisi lähetetään rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

PIN-palautuspalvelulinkki

Noudata näitä ohjeita saadaksesi Stars PIN -koodisi sähköpostissa:

1. Lataa ohjelmistomme tietokoneellesi.
  2. Syötä Stars-tunnuksesi ja salasanasi.
  3. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  4. Klikkaa Stars PIN -palautuspalvelu.

Stars PIN -koodisi lähetetään sähköpostitse Stars-tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

HUOM. Jos olet vahvistanut matkapuhelinnumerosi tilillesi, Stars PIN -koodisi lähetetään tekstiviestillä.

Jos et voi nollata PIN-koodiasi, meidän täytyy kysyä sinulta muutamia kysymyksiä, jotka vain tilin omistaja voi tietää. Voit vastata meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia rekisteröidystä sähköpostiosoitteestasi. Linkki lomakkeeseen löytyy valikosta Apua työpöytäohjelmistostamme tai sivustoltamme kohdasta Ota meihin yhteyttä tai mobiilisovelluksestamme avaamalla Asetukset ja työkalut ja Asiakaspalvelu. Sisällytä viestiisi vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

• Mikä on rekisteröity syntymäaikasi?
  • Mikä on rekisteröity puhelinnumerosi?
  • Mainitse aiempi talletus-/kotiutusmenetelmä, jota olet käyttänyt Stars-tililläsi.
  • Ilmoita pelaajan Stars-tunnus, jolle olet siirtänyt varoja, tai joka on siirtänyt varoja sinulle.
  • Lisätietoa, joka voi auttaa meitä vahvistamaan omistajuuden (esim. aiemmin rekisteröity posti-/sähköpostiosoite, arvio nykyisestä saldosta, viimeinen sisäänkirjautuminen, Stars-tilisi kuva).

Jos et muista vastauksia kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin, lähetä meille selkeä digitaalinen valokuva virallisesta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi (passi, ajokortti tai henkilökortti). Varmista, että tiedot ovat luettavissa.