Stars PIN – käyttöönotto-ohjeet

Pyydä ensin Stars PIN -koodisi seuraamalla alla olevia ohjeita.

Tietokone

1. Kirjaudu Stars-tilillesi.
  2. Klikkaa Asetukset, Tilin tiedot, Stars PIN.
  3. Klikkaa Pyydä Stars PIN ja Vahvista.

Mobiili

1. Kirjaudu mobiililaitteeseesi.
  2. Avaa Valikko (Android) tai Lisää (iOS).
  3. Valitse Asetukset ja työkalut, Kirjautumisen turvallisuusasetukset ja Stars PIN.
  4. Valitse Pyydä Stars PIN ja Vahvista.

Stars PIN -koodin sisältävä sähköposti lähetetään rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi. Kun olet vastaanottanut PIN-koodisi, sinun täytyy ottaa se käyttöön.

Voit tehdä sen samassa valikossa valitsemalla Ota käyttöön Stars PIN ja seuraamalla ohjeita. Kun PIN-koodi on käytössä, saat vahvistusviestin.