Syntymäajan päivittäminen

Voit syöttää syntymäaikasi Stars-tilillesi vain, jos et ole rekisteröinyt syntymäaikaa koskaan aiemmin.

Mikäli tilanteesi on tämä, kirjaudu tilillesi ja valitse pääaulanäkymässä:

Asetukset, Tilin tiedot, Syntymäaika

Syötä syntymäaikasi ja klikkaa Käytä.

Huomaa, että tämän voi tehdä vain ohjelmistomme tietokoneversiossa.

Jos haluat päivittää tilillesi rekisteröidyn syntymäajan, pyydämme, että lataat kopion virallisesta henkilöllisyystodistuksestasi seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Avaa Ota yhteyttä -lomake, joka sijaitsee joko tämän näkymän oikealla puolella (jos käytät tietokonetta) tai vierittämällä alas (jos käytät mobiilia).
  2. Kun lomake aukeaa, syötä sähköpostiosoitteesi, kielesi ja valitse kategoria Tilin turvallisuus ja vahvistus ja alakategoria Lataa asiakirjoja.
  3. Valitse LIITÄ ASIAKIRJA selataksesi ja liittääksesi tiedostoja tietokoneeltasi.
  4. Kirjoita otsikkokenttään aiheeksi Change of DOB ja sisällytä viestiin syyt pyyntöösi.