Tähtikoodien saaminen ja käyttäminen

Tähtikoodin voi saada kahdella keinolla:

1. Julkiset kampanjat: nämä ovat avoinna kaikille, ja kun niitä tarjotaan, löydät Tähtikoodin sivustomme Erikoistarjoukset-osiosta.
  2. Yksinomaiset kampanjat: nämä ovat avoinna pelaajille, jotka markkinointiosastomme valitsee tiettyjen kampanjastrategioiden mukaisesti.

Jos olet oikeutettu yksinomaiseen Tähtikoodi-tarjoukseen, ilmoitamme sinulle siitä sähköpostitse, tekstiviestillä tai ponnahdusikkunalla.

Aktivoi saamasi Tähtikoodi kirjautumalla Stars-tilillesi ja seuraamalla näitä ohjeita:

• Pöytäkone: Valitse Työkalut > Tähtikoodi.
  • Android: Avaa sovellusvalikko ja valitse Asetukset ja työkalut > Tili > Syötä Tähtikoodi.
  • iOS: Jos käytät ainoastaan iOS-laitetta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. He tarjoavat sinulle erikoislinkin, jonka avulla voit käyttää Tähtikoodin.

Jos kohtaat ongelmia, ilmoita asiasta Ota yhteyttä -lomakkeella. Se sijaitsee joko tämän näkymän oikealla puolella (jos käytät tietokonetta) tai vierittämällä alas (jos käytät mobiilia).

Kun Tähtikoodi on syötetty, se hyväksytään muutaman minuutin kuluessa.