SMS-kirjautumisvahvistus – aktivointi ja poisto

SMS-kirjautumisvahvistus parantaa tilisi turvallisuutta, kun kirjaudut sisään. Ottamalla tämän ominaisuuden käyttöön saat myös hälytyksen tekstiviestillä aina, kun turvallisuusjärjestelmät havaitsevat mahdollista epänormaalia toimintaa.

Ottaaksesi SMS-kirjautumisvahvistuksen käyttöön sinun täytyy ensin rekisteröidä ja vahvistaa kännykkänumerosi käyttämällä työpöytäohjelmistoamme.

Jos sinulla ei ole rekisteröityä kännykkänumeroa, seuraa alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään työpöytäohjelmistoomme.
  2. Klikkaa Asetukset ja Tilin tiedot.
  3. Klikkaa SMS-turvallisuusvalinnat... ja valitse Syötä mobiilinumero....
  4. Valitse kännykkänumerosi maa ja syötä kännykkänumerosi ruutuun. Älä sisällytä nollia numeron alkuun.
  5. Klikkaa Tallenna.
  6. Odota, että saat SMS-vahvistuskoodin kännykkääsi, jonka jälkeen voit syöttää sen SMS-vahvistuskoodi -ikkunaan.
  7. Jos suljet ikkunan vahingossa, voit palata siihen klikkaamalla valikkoa Asetukset ja Tilin tiedot ja seln jälkeen SMS-turvallisuusvalinnat....
  8. Klikkaa Vahvista mobiilinumero....

Kun olet vahvistanut kännykkänumerosi, sinun täytyy ottaa ominaisuus käyttöön seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään ohjelmistoomme.
  2. Klikkaa Asetukset ja Tilin tiedot.
  3. Klikkaa SMS-turvallisuusvalinnat....
  4. Valitse Ota käyttöön SMS-kirjautumisvahvistus -valintaruutu.
  5. Seuraa ohjeita ottaaksesi asetuksen käyttöön.

Voit poistaa ominaisuuden käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään ohjelmistoomme.
  2. Klikkaa Asetukset ja Tilin tiedot.
  3. Klikkaa SMS-turvallisuusvalinnat....
  4. Poista valinta Ota käyttöön SMS-kirjautumisvahvistus -valintaruudusta.