Ohjelmistomme uudelleenasennus Windowsissa

Et menetä asetuksiasi, jos asennat peliohjelmiston uudelleen samaan kansioon.

Suosittelemme kuitenkin kopioimaan tiedostot user.ini (asetuksesi) ja notes.user.xml (jossa "user" on Stars-tunnuksesi) Asetukset-kansiosta, kun poistat asennetun ohjelmiston.

Toimi seuraavasti:

1. Avaa ohjelmistomme (jos mahdollista).
  2. Klikkaa Apua (jos sitä ei ole näkyvissä, klikkaa ensin Lisää).
  3. Klikkaa Avaa Asetukset-kansio.
  4. Hae nämä kaksi tiedostoa ja kopioi ne muualle väliaikaisesti.

Jos et pysty avaamaan ohjelmistoa, sinun täytyy hakea Asetukset-kansio itse ja löytää kyseiset tiedostot.

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:

%USERPROFILE%\AppData\Local

3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Etsi user.ini tai user ja notes.user.xml.
  5. Kopioi tiedostot turvalliseen väliaikaiseen sijaintiin (työpöytä on hyvä valinta).

Windows XP

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Tuplaklikkaa Oma tietokone työpöydältä tai Käynnistä-valikosta.
  2. Tuplaklikkaa C:-asemaa tarkastellaksesi kiintolevyäsi.
  3. Tuplaklikkaa kansiota Ohjelmatiedostot.
  4. Vieritä alas ja tuplaklikkaa ohjelmistomme kansiota.
  5. Hae user.ini tai user ja notes.user.xml.
  6. Kopioi tiedostot turvalliseen väliaikaiseen sijaintiin (työpöytä on hyvä valinta).

Kun olet kopioinut kyseiset tiedostot, poista asennettu ohjelmisto:

Windows 10

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Avaa Käynnistä
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä.
  4. Valitse Sovellukset ja ominaisuudet.
  5. Käytä hakutoimintoa tai vieritä luetteloa alas löytääksesi ohjelmistomme. Valitse ohjelma ja klikkaa painiketta Poista asennus.

Windows 8

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Avaa Asetukset.
  2. Klikkaa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
  4. Poista kaikki ohjelmistotiedostomme asennukset.

Windows Vista ja Windows 7

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Avaa Ohjauspaneeli.
  2. Klikkaa Ohjelmat.
  3. Valitse Poista ohjelman asennus.
  4. Poista kaikki ohjelmistotiedostomme asennukset.

Windows XP

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Avaa Ohjauspaneeli.
  2. Klikkaa Lisää tai poista ohjelmia.
  3. Poista kaikki ohjelmistotiedostomme asennukset.

Kun ohjelma on täysin poistettu, käynnistä tietokoneesi uudelleen. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, lataa ja asenna ohjelmistomme uusin versio sivustoltamme.

Muista asennuksen päätyttyä palauttaa kaksi tallentamaasi tiedostoa. Toimi seuraavasti:

1. Valitse valikko Apua.
  2. Avaa Asetukset-kansio.
  3. Klikkaa Avaa Asetukset-kansion painiketta.
  4. Sulje ohjelmistomme.
  5. Kopioi tiedostot takaisin kansioon (jos sinulta kysytään tiedostojen ylikirjoituksesta, hyväksy ylikirjoitus).