Asenna ohjelmistomme uudelleen Windowsille

Et menetä mitään asetuksiasi, jos asennat peliohjelmiston uudelleen samaan kansioon.

Suosittelemme kuitenkin tekemään varmuuskopion asetustiedostostasi (tallennettu nimellä user.ini tai user) ja pelaajamerkintätiedostostasi asetuskansiostasi aina, kun poistat ohjelmiston asennuksen. Pelaajamerkintätiedosto näkyy vain, jos olet tallentanut muistiinpanoja tai merkintöjä muista pelaajista. Se löytyy nimellä notes.user.xml (missä "user" on käyttäjätunnuksesi). Jos et tee merkintöjä pelaajista, tallenna kopio vain asetustiedostostasi.

Tee tämä avaamalla ohjelmistomme (jos mahdollista) ja seuraamalla näitä vaiheita:

Ohje → Avaa Asetukset-kansio

Hae tiedostot ja kopioi ne turvalliseen väliaikaiseen paikkaan.

Hae käyttäjätiedosto ohjelmistostamme

Jos et voi avata ohjelmistoa, sinun täytyy itse hakea tiedostot asetuskansiosta.

  1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:
    %USERPROFILE%\AppData\Local

  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Hae tiedostot user.ini tai user ja notes.user.xml (jos saatavilla).
  5. Kopioi tiedostot turvalliseen väliaikaiseen sijaintiin (työpöytä on hyvä valinta).

Kun olet kopioinut kyseiset tiedostot, poista ohjelmistomme asennus:

Windows 10

Asetukset → Sovellukset → Sovellukset ja ominaisuudet

Hae hakutoiminnon avulla ohjelmistomme tai vieritä luetteloa alas. Valitse sen jälkeen ohjelmisto ja klikkaa Poista asennus.

Ohjelmiston asennuksen poistaminen Windows 10 -versiossa


Windows 8

Asetukset → Ohjauspaneeli → Ohjelmistot

Poista kaikki ohjelmistomme osat.

Ohjelmiston asennuksen poistaminen Windows 8 -versiossa


Windows Vista ja Windows 7

Ohjauspaneeli → Ohjelmistot → Poista ohjelmisto

Poista kaikki ohjelmistomme osat

Ohjelmiston asennuksen poistaminen Windows 7 -versiossa


Kun ohjelmiston asennus on poistettu kokonaan, käynnistä tietokoneesi uudelleen. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, lataa ja asenna uusi kopio ohjelmistostamme sivustoltamme.

Muista lopuksi palauttaa tiedostot uudelleenasennuksen jälkeen:

Ohje → Avaa Asetukset-kansio.

Sulje ohjelmistomme ja kopioi tiedostot takaisin kansioon (jos sinulta kysytään tiedostojen ylikirjoituksesta, hyväksy ylikirjoitus).

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit