Oikean rahan siirron ohjeet

Tee oikean rahan siirto kirjautumalla Stars-tilillesi ja seuraamalla näitä ohjeita:

Tietokoneet

1. Avaa Kassa ja valitse Lisää ja Siirrä pelaajalle.
  2. Syötä siirrettävä rahasumma.
  3. Syötä vastaanottajan Stars-tunnus ja lisää tarvittaessa erityisohjeet asiakaspalvelulle.
  4. Klikkaa Jatka ja valitse seuraavassa näkymässä Lähetä siirtopyyntö.

Mobiililaitteet

1. Valikko (Android) tai Lisää (iOS)
  2. Kassa
  3. Siirrä pelaajalle

Mobiiliohjelmisto – pelaajien välisten siirtojen työkalu

Tarkastamme siirtosi ja käsittelemme sen niin pian kuin mahdollista.

Voimme vaatia monesta eri syystä johtuen henkilöllisyyspapereita ja muita tietoja sinulta ja/tai vastaanottajalta säännöksiemme vaatimusten noudattamiseksi ja siirtojen luotettavuuden takaamiseksi.