Unohtuneen salasanan nollaaminen

Nollaa salasanasi noudattamalla näitä ohjeita:

Työpöytäohjelmisto

Avaa ohjelmistomme ja valitse:

Kirjaudu sisään → Unohditko salasanasi?

Mobiilisovellus

Avaa sovelluksemme ja täppää Unohditko salasanasi?

Sivusto

Avaa sivustomme ja valitse Kirjaudu sisään -kohdasta Unohdin salasanani.

Syötä seuraavaksi käyttäjätunnuksesi tai rekisteröity sähköpostiosoitteesi ja lähetä pyyntösi. Saat pian lisäohjeet automaattisesti lähetetyssä sähköpostissa.

Jos et saa sähköpostiamme muutaman minuutin sisällä tai sinulla on muuta kysyttävää, valitse uudelleen Unohdin salasanani ja Ota yhteyttä avataksesi Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeen.

Kun lomake on auki, seuraa näitä ohjeita:

1. Syötä sähköpostiosoitteesi.
  2. Kirjoita otsikko ja anna vähintään kolme pyydetyistä tiedoista.
  3. Kun olet valmis, valitse Lähetä.

Peliemme reiluuden ja pelaajatilien turvallisuuden suojelemisen vuoksi et saa avata uutta tiliä, jos olet unohtanut salasanasi.