Unohtuneen salasanan palauttaminen

Nollaa salasanasi noudattamalla näitä ohjeita:

Sivusto:

Tiedot

Valitse sivustomme Kirjaudu-osiossa Unohdin salasanani.

Työpöytäohjelmisto:

Tiedot

Avaa ohjelmistomme, klikkaa Kirjaudu ja Unohdin salasanani.

Mobiilisovellus:

Tiedot

Avaa sovelluksemme ja klikkaa Unohdin salasanani (iOS: klikkaa ensin Kirjaudu).

Syötä seuraavaksi sähköpostiosoitteesi tai Stars-tunnuksesi ja klikkaa Lähetä. Saat pian lisäohjeet sähköpostissa.

Jos et saa sähköpostiamme muutaman minuutin sisällä tai sinulla on muuta kysyttävää, valitse Unohdin salasanani ja Ota yhteyttä avataksesi Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeen.

Kun kaavake on auki, seuraa näitä ohjeita:

1. Syötä sähköpostiosoitteesi.
  2. Valitse haluamasi kieli.
  3. Kirjoita otsikko ja anna vähintään kolme pyydetyistä tiedoista.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä.