Kuinka voimme auttaa?

Hae

Salasanan vaihtaminen

Muuta salasanasi noudattamalla näitä ohjeita:

Sivusto

  1. Kirjaudu sivustollemme.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse Stars-tilin tiedot.
  4. Valitse Salasana.
  5. Syötä nykyinen salasanasi.
  6. Syötä uusi salasana ja vahvista se.
  7. Klikkaa Käytä.

Työpöytäohjelmisto

  1. Kirjaudu ohjelmistoomme.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Tilin tiedoissa Salasana.
  4. Syötä nykyinen salasanasi.
  5. Syötä uusi salasana ja vahvista se.
  6. Klikkaa Käytä.

Mobiilisovellus

Mobiilisovelluksessamme ei ole salasanan muutoksen toimintoa. Voit kuitenkin tyhjätä salasanasi seuraamalla näitä vaiheita:

Android: Avaa sovellus ja täppää Unohdin salasanani ja seuraa salasanan tyhjäämisen ohjeita.

iOS: Avaa sovellus, täppää Kirjaudu sisään ja Unohdin salasanani, ja seuraa salasanan tyhjäämisen ohjeita.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Vastuullinen pelaaminen

Responsible Gaming

Me olemme sitoutuneet vastuullisen pelaamisen periaatteisiin ja tavoitteenamme on tarjota nautittava ja positiivinen pelikokemus.

Erikoistarjoukset

Special Offers

PokerStars tarjoaa erikoistarjouksia vuoden ympäri. Rahapalkintoja, paikkoja parhaisiin livetapahtumiin ja paljon muuta.

Pelaaminen oikealla rahalla

Chip Stack

Tee ensimmäinen oikean rahan talletuksesi ja aloita pelaaminen PokerStarsilla. Talletusten tekeminen on nopeaa ja turvallista.