Hae ohjeita

Syötä avainsana tai lyhyt lause kysymykseesi liittyen alla olevaan ruutuun, ja tukijärjestelmämme palauttaa asiaan liittyvät artikkelit.

Hae

Salasanan vaihtaminen

Muuta salasanasi noudattamalla näitä ohjeita:

Sivusto

  1. Kirjaudu sivustollemme.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse Stars-tilin tiedot.
  4. Valitse Salasana.
  5. Syötä nykyinen salasanasi.
  6. Syötä uusi salasana ja vahvista se.
  7. Klikkaa Käytä.

Työpöytäohjelmisto

  1. Kirjaudu ohjelmistoomme.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Tilin tiedoissa Salasana.
  4. Syötä nykyinen salasanasi.
  5. Syötä uusi salasana ja vahvista se.
  6. Klikkaa Käytä.

Mobiilisovellus

Mobiilisovelluksessamme ei ole salasanan muutoksen toimintoa. Voit kuitenkin tyhjätä salasanasi seuraamalla näitä vaiheita:

Android: Avaa sovellus ja täppää Unohdin salasanani ja seuraa salasanan tyhjäämisen ohjeita.

iOS: Avaa sovellus, täppää Kirjaudu sisään ja Unohdin salasanani, ja seuraa salasanan tyhjäämisen ohjeita.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit