Talletukset ja kotiutukset: Asiakaspalvelu

Tarjoamme asiakaspalvelua vuorokauden ympäri Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella.

Löydät linkin siihen näin:

• Sivusto: Klikkaa Apu ja asiakaspalvelu ja valitse tämän jälkeen Ota yhteyttä asiakaspalveluun -osiosta Ota yhteyttä.
  • Pöytäkone: Klikkaa valikkoa Apua ja tämän jälkeen Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Mobiilisovellus: Täppää painiketta Valikko (Android) tai painiketta Lisää (iOS), valitse Asetukset ja työkalut, täppää Asiakaspalvelu ja valitse Ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun kaavake on auki, seuraa näitä ohjeita:

1. Valitse kategoria ja alakategoria ongelmasta, jossa tarvitset apua.
  2. Syötä otsikko ja anna kaikki tarvittava tieto.
  3. Klikkaa Lähetä.

Maksupalveluosastomme on sinuun yhteydessä kolmen tunnin sisällä.

Kyselyihin vastataan niiden tulojärjestyksessä. Pyydämme kärsivällisyyttä. Useamman pyynnön lähettäminen samasta asiasta viivästyttää vastaustamme.