Pelihistorian tarkastuksen pyytäminen ohjelmistossa

Talletuksesi, kotiutuksesi, siirtosi ja pelaamisen historiat ovat saatavilla suoraan ohjelmistossa. Voit hakea tämän tiedon työpöytäohjelmistossamme valitsemalla pääaulan näytössä:

• Työkalut
  • Historia ja tilastot
  • Pelihistorian tarkastus

Jos käytät mobiililaitetta:

• Valikko (Android) / Lisää (iOS)
  • Asetukset ja työkalut
  • Pyynnöt
  • Pelihistorian tarkastus

Tai jos käytät web-sovellusta:

• Tili
  • Historia
  • Pelihistoria

Valitse siellä päivämäärien aikaväli ja tiedoston salasana. Voit valita minkä tahansa salasanan. Emme kuitenkaan suosittele käyttämään samaa salasanaa kuin Stars-tililläsi. Jos haluat nähdä tietoa StarsCoin-kolikoistasi / palkintopisteistäsi, varmista, että kyseinen valinta on päällä.

Valitse seuraavaksi tiedostomuoto (Excel (97–2003), HTML tai tekstitiedosto) ja klikkaa Lähetä. Sinun täytyy syöttää Stars-tilisi salasana vahvistaaksesi pyyntösi, jonka jälkeen rekisteröityyn osoitteesi lähetetään sähköposti, jossa on lisäohjeita.

Jos saamasi tiedosto ei aukea, sinulla on vanhempi pakkausohjelma, joka ei tue pelaamisen tarkastustiedostoa. Korjaa ongelma päivittämällä pakkausohjelmasi. Suosittelemme käyttämään vähintään ohjelmiston WinZip versiota 11 (valitse "Lataa" ja "Hanki WinZip Free') tai ohjelmistoa 7-zip avataksesi tiedoston.