Matkapuhelinnumero vahvistettu toisella lisenssillä

On mahdollista rekisteröidä vain yksi matkapuhelinnumero yhteen tiliin kerrallaan lisenssistä riippumatta.

Rekisteröidäksesi numerosi toiselle lisenssille sinun täytyy ensin poistaa se Stars-tililtäsi.

Sivusto

Kirjaudu sivustollemme ja valitse nämä vaihtoehdot:

1. Tili
  2. Stars-tilin tiedot
  3. Puhelin

Poista numerosi ja korvaa se toisella.

Työpöytäohjelmisto

Kirjaudu sisään ja valitse seuraavat kohdat pääaulassa:

1. Asetukset
  2. Tilin tiedot
  3. Puhelin

Valitse sen jälkeen roskakorikuvake matkapuhelinnumerosi vieressä ja klikkaa Käytä. Voit myös poistaa numeron manuaalisesti ja korvata sen toisella.

Kun se on poistettu, voit kirjautua nykyiselle Stars-tilillesi ja rekisteröidä tämän matkapuhelinnumeron saman valikon kautta.