RSA Security Token – kertakäyttöiset salasanat

Kertakäyttöisten salasanojen lista on varmuusvara RSA Security Tokenille. Jos kadotat RSA Security Tokenin, voit käyttää kertakäyttöisten salasanojen listassa olevaa salasanaa sisäänkirjautumiseen.

Jokaisessa kertakäyttöisten salasanojen listassa on 25 kertakäyttöistä salasanaa. Sinun tarvitsee käyttää vain yhtä kertakäyttöistä salasanaasi, jos kadotat RSA Security Tokenin – toivomme ja odotamme, että kadotat RSA Security Tokenisi alle 25 kertaa tokenin elinkaaren aikana.

Voit myös tilata ylimääräisiä kertakäyttöisten salasanojen listoja Palkintokaupastamme.

Jos olet kadottanut sekä RSA Security Tokenisi että kertakäyttöiset salasanasi, ota meihin yhteyttä.

Asiakaspalvelun yhteydenottolomake löytyy näin: