Äöniongelmat Windowsissa tai Macissa

Jos ääntä ei kuulu, vahvista ensin, että äänivalinta on päällä. Avaa ohjelmisto ja klikkaa valikkopalkissa:

1. Asetukset
  2. Yleiset
  3. Äänet

Vahvista, että ääniefektit ovat päällä.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavia suosituksia käyttöjärjestelmäsi mukaan:

Windows

Katso, että Windowsin äänimikseri ei ole asetettu mykäksi ohjelmistossamme. Tee se seuraamalla näitä ohjeita:

1. Avaa pöytä ohjelmistossamme.
  2. Klikkaa oikealla napilla äänen voimakkuuden säätöä työpöytäsi oikeassa alareunassa.
  3. Valitse Avaa äänenvoimakkuuden mikseri.

Näet ohjelmistomme äänenvoimakkuuden säädön. Jos se on mykistetty, nosta äänenvoimakkuutta.

Mac

Katso, että äänenvoimakkuus ei ole mykistetty Macissasi. Jos et näe äänenvoimakkuuden säädintä valikkopalkissa, seuraa näitä ohjeita:

1. Valitse Järjestelmän asetukset.
  2. Valitse Ääni.
  3. Vahvista, että Näytä äänenvoimakkuuden säätö valikkopalkissa -valinta on valittuna.