Asiakirjojen lähettäminen ilman skanneria

Jos et omista skanneria, sinulla on yhä seuraavat vaihtoehdot:

• Voit ottaa selkeän valokuvan asiakirjoistasi kännykkäkameralla, digitaalikameralla tai nettikameralla.
  • Voit käyttää skanneria paikallisessa kirjastossa, tulostusliikkeessä tai nettikahvilassa.

Hyväksymme PDF-tiedostot ja JPEG-kuvatiedostot. Suurempia tiedostoja varten saatat tarvita Winzipin kaltaista pakkausohjelmistoa tiedoston koon pienentämiseksi.

Kun olet tallentanut kuvasi, voit lähettää ne meille valitsemalla Ota yhteyttä ruudun oikeassa reunassa (jos käytät tietokonetta) tai vierittämällä alas (jos käytät mobiilia).

Syötä sitten sähköpostiosoitteesi, kielesi ja valitse kategoria ja Tilin turvallisuus ja vahvistus ja alakategoria Lataa asiakirjoja. Valitse sen jälkeen LIITÄ ASIAKIRJA liittääksesi kuvasi viestiin.

Varmista, että kuvan resoluutio on riittävän selkeä, että voimme helposti lukea kaikki tiedot. Jokaisen kuvan on esitettävä pyydetty asiakirja kokonaan ilman rajausta.