Yhteyttä ei voi muodostaa: Error 2/89

Virhe 2/89 osoittaa, että tämä ongelma liittyy käytössä olevaan välityspalvelimeen, kun ohjelmistoamme yritetään käyttää. Ongelman voi ratkaista poistamalla käytöstä välityspalvelinasetukset alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Paina samaan aikaan näppäimiä Win + R ja kirjoita inetcpl.cpl ja valitse OK.
  2. Valitse välilehti Yhteydet
  3. Valitse Lähiverkon asetukset
  4. Poista valinta kohdasta Käytä välityspalvelinta lähiverkossa...

Löydät yksityiskohtaiset ohjeet näiden asetusten käytöstä poistamiseen myös EnigmaSoftin sivustolta.

Jos ongelma jatkuu suoritettuasi nämä vaiheet, lähetä meille päivitetty kopio lokitiedostoistasi.