Yhteyden muodostaminen ei onnistu ja saan virheen 2/89

Virhe 2/89 osoittaa, että tämä ongelma liittyy käytössä olevaan välityspalvelinasetukseen, kun ohjelmistoamme yritetään käyttää. Ongelman voi ratkaista poistamalla käytöstä välityspalvelinasetukset alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Paina samaan aikaan näppäimiä Win + R ja kirjoita inetcpl.cpl ja valitse OK.
  2. Klikkaa välilehteä Verkkoyhteydet.
  3. Klikkaa Lähiverkkoasetukset.
  4. Poista valinta kohdasta Käytä välityspalvelinta lähiverkossa...

Löydät yksityiskohtaiset ohjeet näiden asetusten käytöstä poistamiseen myös EnigmaSoftin sivustolta.

Jos ongelma jatkuu suoritettuasi nämä vaiheet, lähetä meille päivitetty kopio lokitiedostoistasi.