Ei yhteyttä Windowsilla: virheet -2/67 ja -2/87

Saamasi virhekoodi tarkoittaa, että palomuuri estää ohjelmistomme pääsyn nettiin.

Korjaa tämä ongelma seuraamalla alla olevia ohjeita:

• Käynnistä tietokoneesi ja siihen yhteydessä olevat verkkolaitteet uudelleen (esim. modeemi, reititin, tukiasema).
  • Kun tietokoneesi on käynnistynyt uudelleen, vahvista, että nettiyhteytesi on toiminnassa ja avaa ohjelma.

Jos vika ei ole korjaantunut...

Konfiguroi palomuurisi. Toimintatapa on samankaltainen, vaikka sijainnit saattavat olla erilaiset jokaisessa palomuurissa:

1. Avaa palomuuri (tuplaklikkaa palomuurin ikonia Windows-järjestelmän kellon vierestä tai hae se Aloita-valikosta).
  2. Klikkaa välilehteä Ohjelmat (tai hae palomuurisi ohjauspaneelin ohjelmalistasta).
  3. Ohjelmalistassa saattaa olla useita ohjelmia:

PokerStars

Kuvaus
  • PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (vain .FI)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Full Tilt

Kuvaus
  • FullTilt.exe
  • FullTiltUpdate.exe
  • FullTiltOnlineUpdate.exe
  • FullTiltCommunicate.exe
  • FullTiltBr.exe
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Muuta näiden jokaisen luvat tilaan Salli kaikki tai sitä vastaavaan rajoittamattomaan pääsyyn. Sulje palomuuri ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Jos kohtaat yhä vaikeuksia sivuston käyttämisessä näiden muutosten tekemisen jälkeen, ilmoita meille mahdollisesti käyttämäsi tietoturvaohjelmiston nimi ja versio.

Lähetä lisäksi sähköpostia seuraavista tiedoista:

• Yhteytesi tyyppi (esim. soittosarja, kaapeli, DSL tai satelliitti)
  • Internetpalveluntarjoajasi (yritys, joka tarjoaa internetyhteytesi)
  • Lokitiedostot

Katso alta ohjeet näiden tiedostojen löytämiseen tietokoneeltasi:

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10:

Kuvaus
  1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:

%USERPROFILE%\AppData\Local

3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.
  6. Lähetä lokitiedostot asiakaspalveluun sähköpostitse.

Windows XP:

Kuvaus
  1. Tuplaklikkaa Oma tietokone työpöydältä tai Käynnistä-valikosta.
  2. Tuplaklikkaa C:-asemaa tarkastellaksesi kiintolevyäsi.
  3. Tuplaklikkaa kansiota Ohjelmatiedostot.
  4. Vieritä alas ja tuplaklikkaa ohjelmistomme kansiota.
  5. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  6. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.
  7. Lähetä lokitiedostot asiakaspalveluun sähköpostitse.