Yhteys epäonnistui Windowsilla: Virheet -2/67 ja -2/87

Saamasi virhekoodi osoittaa, että palomuuri estää ohjelmistomme pääsyn internetiin.

Korjaa ongelma seuraamalla alla olevia ohjeita:

• Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja käytä virta pois kaikista verkkolaitteistasi (esim. modeemi, reititin tms.).
  • Kun tietokoneesi on käynnistynyt uudelleen, vahvista internetyhteyden toimivuus ja avaa ohjelma uudestaan.

Jos tämä ei auta, muokkaa palomuurisi asetuksia.

Lähetä meille lisäksi seuraavat tiedot:

• Yhteytesi tyyppi (esim. soittosarja, kaapeli, DSL tai satelliitti).
  • Internetpalveluntarjoajasi (yritys, joka tarjoaa internetyhteytesi).
  • Ohjelmistomme lokitiedostot.