Nimesi päivittäminen Stars-tilillä

Päivitä nimesi lataamalla kopio virallisesta henkilöllisyystodistuksestasi ohjelmiston kautta:

1. Kirjaudu Stars-tilillesi ohjelmistossamme.
  2. Valitse Apua > Avaa asiakaspalvelun yhteydenottolomake.
  3. Valitse seuraavassa ponnahdusikkunanäytössä Tilin turvallisuus ja vahvistus ja alakategoria Lataa asiakirjoja.
  4. Hae asiakirja tietokoneellasi ja lataa se.
  5. Kirjoita otsikkokenttään "Change of Name"/"Nimen muutos" ja viestiin syy nimen muutokseen.

Jos nimesi on muuttunut naimisiinmenon tai eron vuoksi, lähetä meille vihki-/erotodistus tai muu virallinen asiakirja, josta selviää entinen ja nykyinen nimesi.

Jos et pysty kirjautumaan tilillesi, skannaa tai valokuvaa pyydetyt asiakirjat ja lähetä ne osoitteeseen security@pokerstars.eu.