Mobiilisovelluksen tukemat laitteet

Mobiilisovelluksemme vaatii vähintään Android 4.4.2 -version, jotta kaikki sovelluksemme ominaisuudet ovat käytössä. Näyttöresoluutio vähintään 800x480.

Hae tietoa Android-laitteesi käyttöjärjestelmästä:

1. Avaa Asetukset.
  2. Täppää Tietoja puhelimesta.

Meillä on myös iOS-versio, joka on suunniteltu toimimaan käyttöjärjestelmällä iOS 9 tai sitä uudemmalla.

Hae tietoa Apple-laitteesi käyttöjärjestelmästä seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Asetukset aloitusnäytössä.
  2. Täppää Yleiset.
  3. Avaa Tietoja.

iOS-versio näytetään täällä.

Jos sinun täytyy päivittää iOS-laitteesi:

1. Täppää Yleiset.
  2. Valitse Ohjelmistopäivitykset.

Vaihtoehtoisesti voit yhdistää laitteesi tietokoneeseesi ja tehdä päivityksen iTunesin kautta.

Jos et tiedä mikä Apple-laite sinulla on, voit tarkastaa sen Applen viralliselta kotisivustolta.

Ohjeet laitteesi nykyisen käyttöjärjestelmän löytämiseen saattavat vaihdella eri laitteissa, mutta niiden pitäisi olla samankaltaisia ohjeidemme kanssa. Jos et löydä tätä tietoa laitteestasi, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä laitteesi valmistajaan ja pyytämään tarkat ohjeet.