Hae ohjeita

Syötä avainsana tai lyhyt lause kysymykseesi liittyen alla olevaan ruutuun, ja tukijärjestelmämme palauttaa asiaan liittyvät artikkelit.

Hae

Asenna mobiilisovellus uudelleen Androidissa

Ensimmäiseksi, poista sovellus laitteestasi. Seuraa näitä ohjeita:

  1. Avaa Asetukset.
  2. Sovellukset
  3. Kaikki
  4. Valitse ohjelmistomme.
  5. Täppää Poista asennus -painiketta.
  6. Lataa mobiilisovellus uudestaan nettisivustoltamme.
  7. Asenna sovellus.

Sovelluksen poistamisen tarkat ohjeet saattavat vaihdella eri laitteissa, mutta niiden pitäisi olla samankaltaisia ohjeidemme kanssa. Jos et löydä asennuksen poistamisen vaihtoehtoa, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä laitteesi valmistajaan ja pyytämään tarkat ohjeet.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit