Kuinka voimme auttaa?

Hae

Asenna mobiilisovellus uudelleen Androidissa

Ensimmäiseksi, poista sovellus laitteestasi. Seuraa näitä ohjeita:

  1. Avaa Asetukset.
  2. Sovellukset
  3. Kaikki
  4. Valitse ohjelmistomme.
  5. Täppää Poista asennus -painiketta.
  6. Lataa mobiilisovellus uudestaan nettisivustoltamme.
  7. Asenna sovellus.

Sovelluksen poistamisen tarkat ohjeet saattavat vaihdella eri laitteissa, mutta niiden pitäisi olla samankaltaisia ohjeidemme kanssa. Jos et löydä asennuksen poistamisen vaihtoehtoa, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä laitteesi valmistajaan ja pyytämään tarkat ohjeet.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Vastuullinen pelaaminen

Responsible Gaming

Me olemme sitoutuneet vastuullisen pelaamisen periaatteisiin ja tavoitteenamme on tarjota nautittava ja positiivinen pelikokemus.

Erikoistarjoukset

Special Offers

PokerStars tarjoaa erikoistarjouksia vuoden ympäri. Rahapalkintoja, paikkoja parhaisiin livetapahtumiin ja paljon muuta.

Pelaaminen oikealla rahalla

Chip Stack

Tee ensimmäinen oikean rahan talletuksesi ja aloita pelaaminen PokerStarsilla. Talletusten tekeminen on nopeaa ja turvallista.