Asenna mobiilisovelluksemme uudelleen (iOS-laitteet)

Asentaaksesi uudelleen sovelluksemme mobiililaitteeseesi sinun täytyy ensin poistaa sovellus laitteestasi.

Seuraa näitä ohjeita:

1. Kosketa ja pidä sormeasi sovelluksen kuvakkeen päällä kotinäkymässä, kunnes kuvakkeet alkavat heilua.
  2. Täppää X kuvakkeen kulmassa.
  3. Poista sovellus ja kaikki sen tiedot iPhonestasi/iPadistasi valitsemalla Poista.
  4. Paina Koti-painiketta lukitaksesi kotinäkymän kuvakkeet paikalleen.
  5. Lataa ja asenna sovelluksemme App Storesta.