Kuinka voimme auttaa?

Hae

Mobiilisovelluksen ääniongelmat

Jos koet ääniongelmia, varmista että äänet ovat päällä mobiilisovelluksessa:

  1. Paina painiketta Lisää (iOS) tai Valikko (Android).
  2. Valitse Asetukset ja työkalut.
  3. Sen jälkeen Pöydän asetukset.
  4. Katso, että äänet ovat päällä.

Tämän pitäisi palauttaa äänet normaaleiksi, kun pelaat. Jos tämä ei tapahdu, käynnistä mobiililaitteesi uudestaan.

Jos et tästä huolimatta kuule sovelluksemme ääniä:

  • Sulje kaikki taustalla olevat muut auki olevat sovellukset.
  • Irrota kuulokkeet.

Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä sähköpostitse:

  • Kuuluvatko muiden sovellusten äänet?
  • Mikä on laitteesi malli?

Lähetä myös ohjelman lokitiedot:

  1. Lataa mobiilisovelluksemme ja kirjaudu sisään.
  2. Paina painiketta Lisää (iOS) tai Valikko (Android).
  3. Valitse Asetukset ja työkalut.
  4. Sen jälkeen Asiakaspalvelu.
  5. Valitse Lähetä lokitiedostot asiakaspalveluun.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Vastuullinen pelaaminen

Responsible Gaming

Me olemme sitoutuneet vastuullisen pelaamisen periaatteisiin ja tavoitteenamme on tarjota nautittava ja positiivinen pelikokemus.

Erikoistarjoukset

Special Offers

PokerStars tarjoaa erikoistarjouksia vuoden ympäri. Rahapalkintoja, paikkoja parhaisiin livetapahtumiin ja paljon muuta.

Pelaaminen oikealla rahalla

Chip Stack

Tee ensimmäinen oikean rahan talletuksesi ja aloita pelaaminen PokerStarsilla. Talletusten tekeminen on nopeaa ja turvallista.