Mobiililokitiedostojen lähettäminen

Jos kohtaat ongelmia sovelluksessasi tai Stars-tililläsi, pyydämme sinua lähettämään meille sovelluksemme luomat lokitiedostot. Voimme sen jälkeen tarkastaa lokitiedostoista virheviestit tai viitteet siitä, mikä ongelman saattaa aiheuttaa, ja tarjota sinulle oikeanlaista apua.

Lataa sovellus ensin mobiililaitteellesi ja kirjaudu sisään. Täppää sen jälkeen painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS). Valitse:

1. Asetukset ja työkalut
  2. Asiakaspalvelu
  3. Lähetä lokitiedostoja asiakaspalveluun

Tämä toiminto lähettää tiedostot automaattisesti meille. On tärkeää, että lähetät meille nämä tiedostot mahdollisimman pian, koska niitä säilytetään laitteesi sisäisellä tallennuskortilla vain yhden päivän ajan.