Hae ohjeita

Syötä avainsana tai lyhyt lause kysymykseesi liittyen alla olevaan ruutuun, ja tukijärjestelmämme palauttaa asiaan liittyvät artikkelit.

Hae

Pelaajien ja turnauksien hakeminen mobiilisovelluksessa

Hakutoiminnolla voit etsiä pelaajia, jotka pelaavat pöydissä tällä hetkellä tai tiettyjä turnauksia niiden yksilöllisten turnausnumeroiden avulla tai nimellä.

Hakuominaisuus löytyy näin:

  1. Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS).
  2. Täppää valikkoa Haku mobiilisovelluksen aloitusnäytössä.

Lisäksi, sovelluksen hakuosiossa on painike Rekisteröityneenä turnauksiin, jota painamalla saat luettelon turnauksista, joihin tilisi on tällä hetkellä rekisteröityneenä.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit