Tilitietojen muuttaminen mobiilisovelluksella

Valitettavasti tiettyjen tilitietojen muokkaaminen ei ole mahdollista mobiilisovelluksella; näitä ovat esimerkiksi:

• Kuvan lataaminen
  • Postiosoitteesi päivittäminen
  • Salasanasi vaihtaminen
  • Puhelinnumeroidesi hallinnoiminen

Jos haluat päivittää tietojasi, voit tehdä sen tietokoneellasi kirjautumalla sisään tilillesi ja valitsemalla aulanäkymässä Asetukset. ja Tilin tiedot.

Lisäksi, jos menet sivustollemme verkkoselaimen kautta, voit kirjautua sisään ja hallinnoida joitain Stars-tilisi asetuksia.

Lopuksi, jos haluat päivittää postiosoitteesi etkä voi kirjautua sisään juuri sillä hetkellä tietokoneella, voit ottaa meihin yhteyttä Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Linkki lomakkeeseen löytyy sivustoltamme kohdasta Ota meihin yhteyttä. Jos annat meille koko postiosoitteesipäivitämme tilisi puolestasi mielellämme.