Android-käyttöjärjestelmäversion päivitys

Seuraa näitä ohjeita päivittääksesi Androidisi käyttöjärjestelmäversion (suosittelemme tekemään varmuuskopion tiedoista, kuten kontakteista ja valokuvista. Ohjelmiston päivittämisen ei pitäisi vaikuttaa henkilökohtaisiin tietoihisi, mutta tästä ei ole varmuutta):

1. Avaa Asetukset.
  2. Valitse Tietoa laitteesta (jos sitä ei löydy, valitse Järjestelmä).
  3. Valitse Järjestelmän päivitys.
  4. Täppää Tarkasta päivitykset.

Ohjeet valittavien päivitysten ja/tai vaihtoehtojen nimien löytämiseen vaihtelevat eri laitteissa, mutta niiden pitäisi olla samankaltaisia ohjeidemme kanssa. Jos et löydä päivitysvaihtoehtoa laitteestasi, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä laitteesi valmistajaan ja pyytämään tarkat ohjeet.

Joissain tapauksessa puhelimen valmistaja tekee päivityksen ja puhelinyhtiö lähettää sen kaikkiin kyseisen mallin puhelimiin. Jotta saat tämänkaltaisen päivityksen, odota kunnes näet ilmoituksen puhelimessasi ja seuraa sen jälkeen ohjeita. Näet puhelimesi tulevat päivitykset tarkastamalla valmistajan nettisivuston tai joissain tapauksissa puhelinyhtiösi nettisivuston. Esimerkiksi, jos laitteesi on valmistanut Samsung, voit käyttää Samsungin nettisivuston Smart Switch -ohjelmaa ja tarkastaa sekä asentaa päivitykset.

Laitteesi saattaa vaatia Wi-Fi-yhteyden päivityksen hakemiseen. Päivitysten lataamista Wi-Fi:n kautta suositellaan, koska tiedoston koko voi olla suuri.