Luo uusi Stars-tili mobiilisovelluksessa

Jos sinulla on jo Stars-tili, sinun täytyy jatkaa sen käyttämistä pelataksesi mobiilisovelluksessamme. Tuplatilit rikkovat Palveluehtojamme. Näiden ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa tilin sulkemiseen ja mahdollisesti myös sivustomme pelaamisoikeuden menettämiseen.

Jos sinulla on jo tili, mutta et muista kirjautumistietojasi, avaa sovellus, valitse Unohdin salasanani ja seuraa ohjeita.

Jos olet kuitenkin varma, että sinulla ei ole Stars-tiliä, voit luoda sen mobiilisovelluksessamme:

1. Avaa sovellus.
  2. Valitse Liity nyt sisäänkirjautumisnäkymässä.

Saat näkyviin tilin luomisen ikkunan:

• Vaihe 1: Valitse asuinmaasi.
  • Vaihe 2: Syötä sähköpostiosoitteesi.
  • Vaihe 3: Valitse Stars-tunnuksesi. Stars-tunnuksesi on oltava vähintään neljä merkkiä pitkä. Valitse Stars-tunnuksesi huolellisesti, koska sitä ei voi muuttaa ja kaikki pelaajat näkevät sen.
  • Vaihe 4: Aseta salasana.