Ohjelmiston uudellenasennus Macissa

Ennen ohjelmiston uudelleenasennusta suosittelemme tekemään varmuuskopion ohjelmistomme tiedostoista user.ini (asetustiedosto) ja notes.user.xml (muistiinpanot ja merkit – "user" on Stars-tunnuksesi), koska ne saattavat poistua asennuksen poistamisen yhteydessä.

Hae muistiinpanosi:

1. Avaa Finder.
  2. Klikkaa ylhäällä olevasta valikosta Avaa.
  3. Valitse Avaa kansio.
  4. Kopioi ja liitä alla oleva osoite ja klikkaa painiketta Avaa:

~/Library/Application Support/

5. Vieritä alas ja klikkaa ohjelmistomme kansiota, joka sisältää muistiinpanotiedoston.

Hae tiedosto user.ini:

1. Avaa Finder.
  2. Klikkaa ylhäällä olevasta valikosta Avaa.
  3. Valitse Avaa kansio.
  4. Kopioi ja liitä alla oleva osoite ja klikkaa painiketta Avaa:

~/Library/Preferences/

5. Se on tallennettu nimellä com.pokerstars.user.ini (tai com.pokerstars.xx.user.ini paikallisissa lisensoiduissa peliohjelmistoissa)

Kun olet kopioinut tiedostot:

1. Poista ohjelmiston asennus vetämällä se roskakoriin.
  2. Mene sivustollemme ja lataa .zip-tiedosto uudestaan latausosiosta.
  3. Asenna ohjelmisto tuplaklikkaamalla pakettitiedostoa ja aja ohjelmistomme.

Muista palauttaa tallennetut tiedostot uudelleenasennuksen jälkeen.

Palauta muistiinpanosi:

1. Avaa valikko Apua.
  2. Valitse Avaa Asetukset-kansio.
  3. Sulje ohjelmistomme ja kopioi tiedosto takaisin kansioon. Jos sinulta kysytään tiedoston ylikirjoituksesta, hyväksy ylikirjoitus.

Palauta asetuksesi:

1. Avaa Finder.
  2. Klikkaa ylhäällä olevasta valikosta Avaa.
  3. Valitse Avaa kansio.
  4. Kopioi ja liitä alla oleva osoite ja klikkaa painiketta Avaa. Liitä user.ini-tiedosto kyseiseen kansioon:

~/Library/Preferences/