Tuplatilit eivät ole sallittuja

Sallimme pelaajalle vain yhden Stars-tilin, koska vastustajan strategian tunnistaminen, ja siihen reagoiminen on tärkeä osa pokeria. Jos pelaaja pelaa uudella nimimerkillä, taidosta tulee hyödytön. "Yksi tili per pelaaja"-sääntö on luotu suojaamaan peliemme luotettavuutta.

Kun luot tilin, sinun täytyy pitää valitsemasi Stars-tunnus, joten valitse huolellisesti. Sinun täytyy kirjautua sisään kaikkiin ohjelmistomme versioihin olemassa olevalla Stars-tunnuksellasi ja salasanallasi.