Lokitiedostojen lähettäminen Windowsilla tai Macilla

Jos kohtaat ongelmia ohjelmistossamme tai Stars-tililläsi, pyydämme sinua lähettämään meille ohjelmistomme luomat lokitiedostot. Voimme sen jälkeen tarkastaa lokitiedostoista virheviestit tai viitteet siitä, mikä ongelman saattaa aiheuttaa, ja tarjota sinulle oikeanlaista apua.

Lokitiedostojen etsiminen:

1. Lataa ohjelmistomme. (Huomaa: sisäänkirjautumista ei vaadita tätä toimintoa varten).
  2. Valitse aulasta painike Apua (klikkaa ensin Lisää, ellei se ole näkyvillä).
  3. Valitse Lokitiedostot (sisällytä Stars-tunnuksesi ja tiedot lokitiedostojen lähettämisen syystä).
  4. Klikkaa Lähetä lokitiedostoja, mikä lähettää lokitiedostot ja selityksesi automaattisesti meille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tallentaa lokitiedostot ZIP-tiedostoon klikkaamalla ZIPPAA JA TALLENNA -painiketta, joka tallentaa lokitiedostosi automaattisesti .zip-tiedostoon tietokoneesi kovalevylle. Tallenna lokitiedostot seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Avaa aula.
  2. Avaa Apua.
  3. Valitse Lokitiedostot.
  4. Valitse ZIPPAA JA TALLENNA.
  5. Tallenna tiedosto työpöydällesi.

Lokitiedostot voi välittää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Linkki lomakkeeseen löytyy valikosta Apua työpöytäohjelmistostamme tai sivustoltamme kohdasta Ota meihin yhteyttä tai mobiilisovelluksestamme avaamalla Asetukset ja työkalut ja Asiakaspalvelu.