Kuinka voimme auttaa?

Hae

Linux-käyttäjät (esim. Ubuntu, Fedora jne.)

Jotta voit käyttää ohjelmistoamme Linux-käyttöjärjestelmässä, sinun täytyy ladata WINE 1.7.31 tai uudempi sivustolta WineHQ.

Erityisesti Linux-käyttöjärjestelmälle luotua versiota ohjelmistostamme ei ole tällä hetkellä kehityksessä.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Vastuullinen pelaaminen

Responsible Gaming

Me olemme sitoutuneet vastuullisen pelaamisen periaatteisiin ja tavoitteenamme on tarjota nautittava ja positiivinen pelikokemus.

Erikoistarjoukset

Special Offers

PokerStars tarjoaa erikoistarjouksia vuoden ympäri. Rahapalkintoja, paikkoja parhaisiin livetapahtumiin ja paljon muuta.

Pelaaminen oikealla rahalla

Chip Stack

Tee ensimmäinen oikean rahan talletuksesi ja aloita pelaaminen PokerStarsilla. Talletusten tekeminen on nopeaa ja turvallista.