Sarjataulukot – yleisiä tietoja

Tämä ominaisuus antaa lisää tietoa tuloksista keskittyen pelikokemuksesi olennaisimpiin puoliin. Voit myös vertailla tuloksiasi muiden pelaajien tuloksiin.

Löydät esimerkiksi tietoa päivittäisten käteispelien voitoistasi, voitetuista näyttövaiheista, päivittäisistä Sit & Go -rahasijoista sekä -voitoista, päivittäisistä Spin & Go -rahasijoista sekä -voitoista, viikoittaisista MTT-rahasijoista jne. Huomaa, että näiden sarjataulukkojen sijoituksista ei myönnetä palkintoja.

Suunnitelmissamme on kehittää ja laajentaa tätä ominaisuutta sisällyttääksemme siihen useita nykyisiä sekä uusia sarjataulukoita tulevaisuudessa. Näet kuitenkin ainoastaan sinulle olennaisimmat sarjataulukot. Löydät linkin sarjataulukoihin näin:

Pöytäkone

Sarjataulukoiden linkki on pääaulan oikeanpuoleisessa reunassa.

Mobiili

1. Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS).
  2. Valitse Sarjataulukot.

Kuten kaikissa muissa ominaisuuksissammekin, palautteesi tästä on meille erittäin tärkeää. Jos sinulla on ehdotuksia kuinka voisimme parantaa sarjataulukkojen kokemustasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella, jotta voimme ohjata sen asiasta vastaavalle osastolle.

Löydät linkin siihen näin:

2. Ota yhteyttä
Pöytäkone