Yhteys pätkii tai hidastuu pelatessa

Jos ohjelmiston yhteys tuntuu pätkivän, syynä saattaa olla yhteyden vakausongelma, joka ei ilmene muilla sivustoilla tai sovelluksissa. Anna seuraavat tiedot, jotta voimme auttaa:

• Käyttöjärjestelmä (esim. Windows XP, Vista tai Mac OSX)
  • Tietokoneesi suoritin (esim. Pentium 4, 2,4 GHz tms.)
  • RAM-muisti (esim. 512 MB, 1 GB, 2 GB tms.)
  • Yhteytesi tyyppi (esim. soittosarja, kaapeli, DSL, satelliitti tms.)
  • Internetpalveluntarjoajasi (yritys, joka tarjoaa internetyhteytesi)
  • Reitittimesi/modeemisi (esim. Dlink DI-624, Linksys WRTG54GS tms.)

Myös peliohjelmistomme Verkon tila -raportti on avuksi (tämä raportti kannattaa hakea, kun menetät yhteyden sivustoon):

1. Avaa ohjelmisto, klikkaa Apua.
  2. Valitse Näytä nettiyhteyden tila.
  3. Klikkaa seuraavassa ikkunassa Raportti-painiketta.

Raportti tallennetaan asetuskansioon, etsi tiedosto ja lähetä se yllä olevien tietojen mukana meille. Löydät raportin helposti klikkaamalla peliohjelmiston aulassa:

1. Apua
  2. Avaa Asetukset-kansio.

Tiedoston nimi on NetworkStatusReport.log. Voit välittää sen meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Linkki lomakkeeseen löytyy valikosta Apua työpöytäohjelmistostamme tai sivustoltamme kohdasta Ota meihin yhteyttä tai mobiilisovelluksestamme avaamalla Asetukset ja työkalut ja Asiakaspalvelu.

Kun olemme vastaanottaneet yllä olevat tiedot, tekniset asiantuntijamme tarkastavat ne ja antavat vastauksen.