Ota yhteyttä asiakaspalveluun Livechatin kautta

Livechatin ominaisuus on saatavilla joillekin pelaajillemme tällä hetkellä (riippuen oikean rahan talletushistoriasta, sijainnista, kielivalinnoista ja asetuksista). Työskentelemme kuitenkin laajentaaksemme kattavuutta. Jos et pysty käyttämään Livechattia, voit silti käyttää Ota meihin yhteyttä -kaavaketta, joka sijaitsee joko tämän ruudun oikeassa reunassa (jos käytät tietokonetta) tai vierittämällä alas (jos käytät mobiilia).

Vastaamme sinulle pikaisesti.

Jos se on saatavilla, voit käyttää Livechattia kirjautumalla sisään ja valitsemalla:

• Pöytäkone: Apua → Livechat asiakaspalvelun kanssa → Livechat
  • Internet: Tili → Apua → Livechat asiakaspalvelun kanssa (Chat)
  • Mobiili: Täppää kolmeviivaista valikkoikonia (Android) tai Lisää (iOS) → Asetukset ja työkalut → Asiakaspalvelu → Livechat asiakaspalvelun kanssa

Valitse aihe ja kirjoita kysymyksesi sille osoitettuun kenttään. Klikkaa sen jälkeen CHAT. Jos asiakaspalvelija on saatavilla, chatti alkaa heti. Jos sellaista ei ole, sinut ohjataan yhteydenottokaavakkeeseen ja me palaamme asiaan sähköpostitse mahdollisimman pian.