Välittömät bonukset – antautumisarvon selitys

Voit tarkastaa välittömien bonuksien tiedoista lisätietoa peleistä, joita voit pelata välittömällä bonuksella, rahan vapauttamiseen vaaditut lunastuspisteet, tämänhetkisen etenemisen sekä vanhentumispäivän.

Jos jostain syystä haluat luovuttaa välittömän bonuksesi, voit tehdä sen seuraamalla alla olevia ohjeita:

Työpöytäohjelmisto

1. Oma Stars-tili
  2. Bonukset
  3. Välittömät bonukset
  4. Paina aktiivista välitöntä bonustasi ja valitse Luovuta.

Saat ohjeet välittömän bonuksen luovuttamiseen työpöytäohjelmistossa valitsemalla Oma Stars-tili ja klikkaamalla bonuksia

Mobiilisovellus

1. Oma Stars-tili
  2. Bonukset
  3. Bonustenhallinta
  4. Paina aktiivista välitöntä bonustasi ja valitse Luovuta.

Saat ohjeet välittömän bonuksen luovuttamiseen mobiilisovelluksessa valitsemalla Oma Stars-tili ja klikkaamalla bonuksia

Web-sovellus

1. Tili
  2. Oma Stars-tili
  3. Bonukset
  4. Paina aktiivista välitöntä bonustasi ja valitse Luovuta.

Saat ohjeet välittömän bonuksen luovuttamiseen Web-sovelluksessa valitsemalla Oma Stars-tili ja klikkaamalla bonuksia

Antautumisarvo lasketaan bonuksesi alkuperäisestä ostosummasta vähennettynä tappioilla alkuperäisestä myönnetystä välittömän bonuksen summasta.

Ponnahdusikkunassa ilmoitetaan saamastasi oikean rahan arvosta, jos haluat luovuttaa sen. Voit tässä vaiheessa peruuttaa tapahtuman tai painaa OK.

Jotkut välittömät bonukset muodostuvat ainoastaan bonussummasta. Tämän vuoksi tilillesi ei hyvitetä oikean rahan saldoa. Jos välittömässä bonuksessa vaadittiin oikealla rahalla ostoa, luovutettava summa hyvitetään välittömästi oikean rahan saldoosi.