Virheviesti: "Olet jo sisäänkirjautuneena toiselta tietokoneelta..."

Jos yrität kirjautua sisään tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi ja saat virheviestin, jossa sanotaan "Olet jo sisäänkirjautuneena toiselta tietokoneelta....", tätä kutsutaan haamukirjautumiseksi.

Tämä vaikuttaa tavallisesti pelaajiin, jotka jättävät tilinsä sisäänkirjautuneeksi ja joiden yhteys katkeaa palvelimen uudelleenkäynnistyksen vuoksi. Tämä vaikuttaa tavallisesti myös pelaajiin, jotka käyttävät mobiilisovellusta tai verkkoselainohjelmistoamme ja sulkevat sovelluksen klikkaamalla Kirjaudu ulos.

Jos käytät mobiilisovellusta tai kirjaudut sisään verkkosivumme kautta, varmista, että klikkaat aina Kirjaudu ulos ennen sen sulkemista. Selvittääksesi tämän ongelman käytä Asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta ottaaksesi meihin yhteyttä, että voimme kirjata sinut manuaalisesti ulos. Linkki lomakkeeseen löytyy valikosta Apua työpöytäohjelmistostamme tai sivustoltamme kohdasta Ota meihin yhteyttä tai mobiilisovelluksestamme avaamalla Asetukset ja työkalut ja Asiakaspalvelu.