Virheviesti: "Olet jo sisäänkirjautuneena toiselta tietokoneelta..."

Et voi olla kirjautuneena tilillesi usealla laitteella samaan aikaan. Jos yrität kirjautua sisään yhdellä laitteella, kun olet jo kirjautuneena toisella, saatat saada virheviestin.

Varmista, että kirjaudut aina ulos tililtäsi ennen kuin suljet käyttämäsi sovelluksen tai selaimen.

Jos sinulla on yhä ongelmia tilisi käyttämisessä, ota meihin yhteyttä.